facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bullforce Kennel

Bullforce Kennel

Info

Owner Mikel Katuin / instagram : bulldog_bullforce_kennel

Adres: weenderstraat 40, 9541TC Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0031-654622023
ln.ecrofllub@ofni
Stad: Vlagtwedde
Route: weenderstraat 40
Postcode: 9541TC



op zoek naar gerelateerd: bullforce scarface, old english bulldog
Recensies
Let op, betreft hier wel degelijk een broodfokker, haalt nestjes uit Oost Europa en verkoopt deze als zijnde eigen fok. Positieve reviews ….zitten er aardig wat tussen van fokkers uit Oost Europa waar hij de nestjes koopt. Je krijgt het moederdier niet te zien, als je een probleem hebt wordt meneer dreigend in toon. Doe even wat research en zoek wat verder op internet over deze fokker.
heb een maltezer leeuwtje bij hem gekocht is een super mooi en gezond hondje ben er heel blij mee en het zijn goede mensen die er verstand van hebben alles goed uitgelegt
Top kerel, met heel veel verstand van honden! Fijne omgeving.... En onze kinderen voelden ons er meteen thuis. Aanrader.
Een Old English Bulldog gehaald,welke nu door het leven gaat als Bullforce Jake. Ontvangst was vriendelijk, we kregen zeer veel info,er werd echt de tijd gemaakt voor je, al zijn dieren mogen bekijken. Alle honden zeer vriendelijk van karakter verblijven van al zijn dieren,schoon ,verzorgd en netjes. En groot opgezet. Honden hadden alle ruite. Kortom, een kennelhouder die weet hoe het moet. Een aanrader, wanneer u besluit om een hond aan te schaffen.
Vriendelijke mensen met zoveel kennis en zoveel informatie gekregen. Prachtige honden met een lief karakter en zeker een aanrader om daar een fijne en mooie hond te kopen.
super mooie pups in een huislijke sfeer groot gebracht
Goede kennel, heeft goed verstand van zaken, heb een pracht herder van daar. Kon geen dingen ontdekken, dat het hier een broodfokker betrof, integendeel, en met dieren kunnen er helaas wel eens wat rot dingen gebeuren, dat heb je met levende wezens.
We hebben eerst 2 en half uur gereden heeft meneer ons eerst 3 kwartier laten wachten terwijl hij wist dat we kwamen werd er door zijn vrouw een doosje met 5 pups naar de keuken gebracht en daar konden we kiezen moeder kregen we niet te zien en toen ik er wat van zei liet meneer ons een couveuse zien waar de pups in lagen toen ik er wat van zei werd meneer geirriteerd en konden we gaan
Mijn hond psycho kwam er vandaan, was echt een super lieve hond
Een mooie pup gekocht. Alles goed geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid