facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitink zonwering rolluiken garagedeuren en terrasoverkappingen Deventer

Buitink zonwering rolluiken garagedeuren en terrasoverkappingen Deventer

Info

Wij zijn specialist in Zonweringen, Rolluiken & Garagedeuren. Wij staan garant voor vakwerk. Werken in de regio Overijssel en Gelderland.



"Buitink Zonwering staat garant voor vakwerk en het nakomen van afspraken. Naast een uitgebreid assortiment buiten- en binnenzonwering is Buitink Deventer ook de specialist in garagedeuren, terrasoverkappingen, rolluiken en horren. Wij beschikken over eigen vakbekwame monteurs. Bezoek onze 450m2 grote showroom in Deventer en laat u inspireren."
Adres: Solingenstraat 21, 7421 ZP Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570-629900
Stad: Deventer
Route: Solingenstraat 21
Postcode: 7421 ZP



op zoek naar gerelateerd: Buitink Duiven, Buitink Apeldoorn, Buitink Flora, Buitink SPORT 2000, Zonwering Deventer, Buitink Twello, Garagedeuren Deventer, Zonwering Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ESW Deventer ESW Deventer 1 km Nieuwe laminaatvloeren laten leggen op de 1e verdieping en zolder. EWS heeft ruime ke...
Ro-Solutions Ro-Solutions 1 km Door een eigen foutje zat mijn rolluik niet goed meer op de rol en kon daardoor niet ...
Design Veranda Design Veranda 2 km Specialist in maatwerk Veranda's / Terrasoverkappingen en Tuinkamers! Bel voor meer ...
Recensies
Twee elektrische bedienen screens in de showroom uitgezocht, hierover goed geïnformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden en kwaliteit.. In onze wonning is alles perfect opgemeten en zijn de passende kleuren "behuizing", geleiderails en het doek bepaald. Montage perfect en afstandsbediening slim ingeregeld. Als extra service werd terloops een niet goed gemonteerd rolluik van andere leverancier gratis opnieuw en nu deskundig vastgezet. Top kwaliteit en top service!
Topbedrijf! Duidelijk, komt goed afspraken na, denkt heel erg mee met de klant en staat ook na aankoop klaar als er iets hersteld moet worden. Medewerkers hebben verstand van zaken, dat merk je.
Vriendelijk personeel. Goede en duidelijke informatie. Mooi assortiment.
2 jaar geleden een terrasscherm laten monteren. Moest nu iets afgesteld worden. Is snel en goed opgelost. Prima service!
Deze onderneming geeft een goed overzicht van garage roldeuren.
Goed assortiment en vriendelijke verkoop.
Voor al uw deuren en zonwering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid