facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenwerkplaats

Buitenwerkplaats

Info

BUITENWERKPLAATS. Duurzame vergader- en trainingslocatie in de prachtige polder van Starnmeer.

Geschiedenis

De BUITENWERKPLAATS is een multi-disciplinaire werkplek, voor uw onderzoek, ontwerptraject, workshop of brainstorm. Individuelen als kunstenaars / schrijvers / onderzoekers kunnen zich hier terugtrekken om te werken, voor een dag, een week of een half jaar. Zij kunnen ook blijven slapen. Voor teams zijn er aparte ruimten te huur, voor een project of vergadering.

Adres: Starnmeerdijk 6, 1488AG Spijkerboor, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 75 641 17 74
Stad: Spijkerboor
Route: Starnmeerdijk 6
Postcode: 1488AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:30
Dinsdag: 08:00 - 20:30
Woensdag: 08:00 - 20:30
Donderdag: 08:00 - 20:30
Vrijdag: 08:00 - 20:30

Recensies
Geweldige uitzichten, paardrijden en wandelen in de buurt. Een setting om helemaal in te ontspannen en te focussen. In een mooie grote creatieve ruimte met uitzicht over de velden, haardvuur en piano hebben we hele prettige teamdagen georganiseerd. Prima faciliteiten om productief te zijn goed om te zien dat er een snelle, stabiele wifi met sterk wachtwoord was : Het samen eten met andere gasten als schrijvers en kunstenaars is erg inspirerend. Bedankt voor een fijn verblijf!
Wat een mooie en inspirerende plek! Naast de mooie omgeving in echt Hollands landschap en fijne grote ruimtes, zijn het eten en de slaapplekken ook dik in orde. Eindeloos veel beter dan de standaard conferentiezalen. Bij Buitenwerkplaats kom je tenminste echt tot goede ideeën!
Mooie ruimte met goede sfeer in prachtig Hollands landschap
'Buitenwerkplaats' is wat de naam beloofd. Een erg fijne plaats waar ik vrij kom van de dagelijkse kantoor sores. Het geeft ruimte om nieuwe ideeën te laten ontstaan. Ongedwongen gastvrij en ook nog tot in details 'milieuvriendelijk'.
Prachtige plek voor brainstormsessies met collega's; gastvrije ontvangst, heerlijk eten en mooie ruimtes in een landelijke omgeving. Absolute aanrader!
Zo'n mooie plek....
Vertaald door Google Prachtig uitzicht en rustige natuur rondom! Origineel Beautiful view and calm nature around!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid