facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitensport Four Seasons

Buitensport Four Seasons

Info

Buitensport Four Seasons is de meest avontuurlijke winkel in de regio met alles wat u zich kan wensen op het gebied van outdoor,vrije tijd,sport en reizen.



"Intersport Megastore Four Sesaons in Duiven is de meest avontuurlijke sportwinkel van Oost-Nederland. Net ten oosten van Arnhem, ligt onze winkel pal aan de A12. Parkeren kan je op onze eigen, ruime parkeerplaats. In onze winkel van 4500 m², hebben wij een compleet assortiment aan wintersport-, outdoor-, sport-, en zomerartikelen.Kortom: alles op het gebied van buitensport. Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment, samen met onze professionele advies, leidt tot de beste keuze voor jou."
Adres: Cartograaf 86, 6921 EZ Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0263116017
Stad: Duiven
Route: Cartograaf 86
Postcode: 6921 EZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intersport Megastore Four Seasons producten, Four Seasons Duiven verkocht, Decathlon duiven, Four Seasons Leusden, Four Seasons Outdoor, Four Seasons kleding, Four Seasons tuinmeubelen, Four Seasons Hotel
Recensies
Jullie gedrag vandaag was beetje respectloos . Ik kwam vandaag om te kijken zodat ik de volgende keer kampeerspullen en backpacking spullen kom kopen, maar vanwege jullie gedrag, zal ik bij een andere winkel kopen. jullie verloren een persoon die zou een vaste klant worden:
Zeer ruime keus, vriendelijk personeel welke vakkundige adviezen geven. Echt een aanrader
Geweldig, wat een super verkoper boven bij Mindl en Teva schoenen, echt een fijn advies, waren eerst bij een concurrent in Arnhem met B daar waren we een nummer die niet geholpen werden. Peter
Fijne grote winkel met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Medewerkers denken graag mee, maar door de omvang van de winkel weet niet iedereen wat er allemaal verkocht wordt en ook wat niet in het assortiment zit. De eerste keer kwamen we voor niets omdat het assortiment op de website dus niet overeenkwam met de winkel.
Hele leuke grote overzichtelijke winkel met een groot assortiment en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Hier komen wij zeker terug!
Heel rustig, maar daardoor goed kunnen kijken wat er was en leuk geslaagd. Personeel dringt zich niet op, heel fijn!
MEGA assortiment, prachtige sportartikelen. De jonge verkopers op de afdeling "wandel en bergschoenen nemen uitgebreid de tijd voor de klant en geven veel informatie..top
Ruim, enorm assortiment, prettige en kundige medewerkers
Lekker dichtbij, ruime keuze in kleding en schoeisel voor welke sport dan ook. Vriendelijk personeel. Komen afspraken na.
Veel verschillende merken en collecties Protest, Icepeak, Wolfskin, Patagonia Tenson etc. Op de begane grond de nieuwe collectie en boven een outlet voor skikleding. Grote ruime zaak en vriendelijk personeel. Niet goedkoop maar normaal prijsniveau voor deze merkkleding. Helaas beperkte XL en XXL maten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid