facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenpoort Catering - De Westerbouwing

Buitenpoort Catering - De Westerbouwing
"Landgoed de Westerbouwing is een evenementenlocatie in Oosterbeek, dat beschikt over de locaties Zicht en Kabels. De locaties zijn zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, -presentaties, condoleances en vele andere gelegenheden.Brasserie Bries, ook gevestigd op het landgoed, is elke zaterdag en zondag vanaf mei 2023 geopend van 10.00 tot 17.00 voor een kopje koffie, lunch en borrel.Voor meer informatie bekijk onze website of neem direct contact op via+31 6 81428780."
Adres: Westerbouwing 1 , Oosterbeek 6862 VV, NL
Telefoonnummer: 0481 451 120
Stad: Oosterbeek
Route: Westerbouwing 1
Postcode: 6862 VV



op zoek naar gerelateerd: Westerbouwing verkocht, Buitenpoort Huissen, Westerbouwing restaurant, Westerbouwing speeltuin, Buitenpoort afhalen, Westerbouwing 1 Oosterbeek, Buitenpoort broodbar, Westerbouwing openingstijden
Recensies
Op 19 mei ons 25 jarig huwelijk gevierd. Het tweede feest in de, in enkele maanden !, totaal verbouwde en uitgebreide locatie. En het leek alsof alles al jaren zo draaide. Prima keuken, excellente bediening. Alles tip top verzorgt. Het uitzicht vanaf het terras is fenomenaal. Het was al mooi maar nu al het groen op hoogte is gebracht nog veel mooier. Alle gasten vroegen zich af hoe we zo'n "hidden place' ontdekt hadden. All credits to Isabelle Willemsen en haar team!
Heerlijke koffie met appelgebak gegeten op het buiten terras tijdens de Airborne wandeling. Waar ik heel vrolijk van word is dat ze hier geen plastic wegwerp artikelen meer gebruiken. In plaats daarvan gebruiken ze hier duurzame producten, ook voor het bestek. Geweldig. De klant in de horeca is niet meer dezelfde als 10 jaar geleden. De klant kijkt vooral naar duurzaamheid, #kraanwater wil ik best voor betalen.
De Westerbouwing is een restaurant met een prachtig terras met onder meer loungebanken. Het terras biedt een magnifiek uitzicht op het gebied van de Nederrijn.
Schitterende locatie met uitzicht over de Rijn, op de foto's in de winter met een koffie to go. Mooi terras, Vriendelijke bediening. We hebben hier gisteren, 4 mei, een uitvaart gehad die tot in de puntjes verzorgd was. Sfeervol en Coronaproof
We hebben daar het veer genomen en even genoten van het uitzicht
Heerlijk uitzicht!vanaf het terras de opbouw werkzaamheden voor de gezellige avond aan het bekijken, deze prachtige trouwlocatie geeft iedere vrijdag als het weer dit toelaat een sfeervolle avond, met DJ. Wij hebben ons beperkt tot lekkere macchiato met appeltaart, die vanaf de pop-up bar op het terras geserveerd werd!
Coffee/tea to go bij het restaurant. Ligging schitterend. Mooi uitzicht over de Nederrijn en Betuwe. Uitgangspunt voor mooie wandelingen o.a. richting Kasteel Doorwerth. Ruime parkeerplaats.
Zijn nu aan het verbouwen maar het ligt op een schitterende locatie!!
Leuk restaurant en mooie wandelroutes, lange trap om af te dalen naar de Rijn
Zo fijn om tijdens een mooie wandeling op dit prachtige uitkijkpunt lekkere take away koffie te kunnen krijgen! Taart erbij kan ook nog ik zag red velvet en carrot cake!, maar er is bijv ook soep, fris, ijs en tosti's. Zeven dagen per week open, prima en gezellige bediening en je kan er zelfs een sanitaire stop houden; alles netjes in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid