facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenplaats Welsdael

Buitenplaats Welsdael

Info

Buitenplaats Welsdael is een volledig gerenoveerde Zuid-Limburgse hoeve met vier royale en luxe ingerichte suites en een schitterend uitzicht.

Geschiedenis

Buitenplaats Welsdael is een volledig gerenoveerde Zuid-Limburgse hoeve met vier royale en luxe ingerichte suites. U heeft vanuit ieder vertrek een schitterend vrij uitzicht over het Limburgse heuvellandschap.

De luxe suites bieden een volledig ingerichte badkamer, een slaapkamer met Swiss Sense bedden en een royale living met ontbijtkeuken. Om de rust zoveel mogelijk te waarborgen zijn huisdieren niet toegestaan en is de minimum leeftijd van onze gasten 18 jaar.

Het gebouw beschikt over een lift. In het gehele gebouw is Wifi beschikbaar. Uw auto kunt u parkeren binnen het afsluitbare terrein met camerabewaking.

Adres: Klein Welsden 5, 6269 NS Margraten (plaats)
Telefoonnummer: +31 (0) 6 5580 5689
Stad: Margraten
Route: Klein Welsden 5
Postcode: 6269 NS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dromen onder de bomen Dromen onder de bomen 752 meter Bijzonder zomerhuis met pipowagen te huur, gelegen op een unieke plek temidden van ee...
Welsden Dertien Welsden Dertien 1 km Wat een fijne b&b! Toppertje. Prachtig ontbijt en hele vriendelijke gastvrouw. Wi...
Recensies
Heel mooi appartement met heel mooi uitzicht en geweldige omgeving. Goede ligging van waaruit je alle kanten op kunt. Aanrader!
Prachtige omgeving en een ruime, schone suite die van alle gemakken is voorzien. We komen zeker nog een keer terug!
Heerlijke week gehad. Mooi appartement en prachtige omgeving.
Leuke appartementen in een rustige omgeving. In de buurt van Valkenburg en Maastricht. Wel een beetje gehorig door dunne muurtjes tussen de appartementen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid