facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenplaats van Stuyvesandte

Buitenplaats van Stuyvesandte

Info

Buitenplaats van Stuyvesandte is een project met 13 woningen voor permanente bewoning op loopafstand van het Kootwijkerzand. Kavels van 2.700 - 6.900 m2.

Geschiedenis

Buitenplaats van Stuyvesandte is gelegen in de directe nabijheid van het Kootwijker Zand en het dorp Kootwijk. Op de plek van een voormalige camping wordt, in opdracht van Vastbouw Vastgoedontwikkeling, door O2 Planrealisatie een recreatieproject ontwikkeld in het hogere segment.

Door Odin Landschapsontwerpers is een inrichtingsvisie ontwikkeld waarbinnen kavels van gemiddeld 900 m2 gerealiseerd gaan worden. De recreatiewoningen krijgen een eigen en eigentijdse architectuur. De koper heeft alle vrijheid de woning naar eigen idee en smaak in te delen en in te richten.

In samenwerking met gemeente Barneveld wordt op dit moment de hand gelegd aan het inrichtingsplan. Vooruitlopend is voor 5 woningen een bouwvergunning verkregen en zijn deze woningen in verkoop gegaan.

Adres: Paalhoeveweg 2, 3775 KL Kootwijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0181398869
Stad: Kootwijk
Route: Paalhoeveweg 2
Postcode: 3775 KL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid