facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenkeuken van hout

Buitenkeuken van hout

Info

Buitenkeukenvanhout is dé specialist in outdoor koken. Wij maken unieke buitenkeukens op maat met A-klasse inbouwapparatuur zoals bbq's en pizzaovens.

Geschiedenis

Wij van buitenkeukenvanhout zijn dol op maatwerk en eigenzinnige opdrachten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!



"Houtdoor is een gespecialiseerde maker van luxe houten buitenkeukens."
Adres: Ampsenseweg 10, 7241NB Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: +31624345106
Stad: Lochem
Route: Ampsenseweg 10
Postcode: 7241NB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boretti buitenkeuken hout, Merken buitenkeukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R.J. Weenk timmer- en metselwerken R.J. Weenk timmer- en metselwerken 2 km Zeer goed Goed is goed
Recensies
Aan het genieten van onze nieuwe buitenkeuken. We waren al lang op zoek naar boven steeds niet wat echt bij ons past. Toen kwamen we Houtdoor tegen, met voor ons de perfect buitenkeuken die precies past onder onze veranda. Team Houtdoor bedankt voor de goede service, en netjes op de plek zetten tot de laatste afwerking. En niet te vergeten een heerlijke fles wijn! Laat de zomer maar komen.
Wat een geweldig bedrijf! Onze buiten keuken is schitterend geworden. Het is een klein bedrijf welke daardoor persoonlijk met je meedenkt en adviezen op maat verzorgd. Ook de service is perfect. Zij zijn snel bereikbaar en komen met gerichte klantvriendelijke oplossingen. Kortom, heb je een buitenkeuken nodig dan zit je bij Houtdoor goed! Nogmaals bedankt voor alles!
Wat een geweldig eindresultaat, van het eerste contact met èèn van de vakmannen tot na de levering zijn we goed geholpen. Er is oog voor detail waardoor onze hele specifieke wensen gerealiseerd konden worden. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een karaktervolle buitenkeuken van goede kwaliteit!
Goede adviezen en duidelijke uitleg over het hout etc. Super blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid