facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitengoed het Lageveld

Buitengoed het Lageveld

Info

Op Buitengoed Het Lageveld ontwikkelt Marquette Invest schitterende recreatiewoningen. Woningverkoop door Weghorst Makelaardij.



"Buitengoed het Lageveld is een geweldig park voor mensen die rust en een luxe bungalow zoeken met in de nabijheid de beste recreatieplas Het Lageveld van de omgeving.Boek nu uw bungalow!"
Adres: Boomsweg 1, 7645 AA Wierden
Telefoonnummer: 0546-574130
Stad: Wierden
Route: Boomsweg 1
Postcode: 7645 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Buitengoed het Lageveld te koop, NOVASOL Hoge Hexel, Boomsweg 1 Hoge Hexel, Lageveld parkeren, NOVASOL Buitengoed Het Lageveld, Vakantiepark Hoge Hexel wierden, Vakantiepark Wierden, Activiteiten Lageveld Wierden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erve de Greve - Wierden Erve de Greve - Wierden 2 km leuke en mooie woning enjoyed the stay in july
Wierden Zuidbroek Wierden Zuidbroek 4 km In de gezellige bestaande wijk Zuidbroek komt nieuw aanbod! Binnenkort komen 8 vrije ...
Vakantiehuis Koenderink Vakantiehuis Koenderink 4 km Ik ben goed geholpen door dit bedrijf, het probleem werd snel en vakkundig opgelost.
Vakantiebungalow Vakantiebungalow "de Dakhaas" 5 km Voor de 2e keer onze zomervakantie doorgebracht in en om de Dakhaas. Het is en blijft...
Recensies
Huisjes dicht op elkaar, veel inkijk. Huisje nr. 135. Sauna is infrarood, stelt weinig voor. Jacuzzi is bubbelbad. Natuurgebied bestaat grotendeels uit water, leuk voor kleine kids. Kamers: Badkamervloer van ensuite badkamer is niet schoon en stinkt na gebruik.
Mooie recreatiepark. Heel netjes.
Heerlijk park! Aanrader voor rustzoekers!
Leuk, gezellig, nu heel rustig, een soort hulsbeek aan de overkant, genoeg mogelijkheden om te kunnen wandelen. Coop zit op loopafstand als je van een wandelingetje houdt. Mogelijkheid om de auto op te laden. Auto bij het huisje kunnen parkeren.
Omgeving is prachtig. huisje ruim genoeg. Maar schoon was het zeker niet. En de borg binnen 10 werkdagen terug ook niet en vind het belachelijk als je gecontroleerd hebt hoeft dat geen 10 werkdagen te duren. Heb ik nog nooit ergens mee gemaakt. Al met al kom hier zeker NOOIT meer.
Rustig en mooi park met goed onderhouden huisjes. Wij hebben huisje 140, HOV116. Keurig net en schoon huisje van alle gemakken voorzien. Geen omheinde tuin maar wel haak in de muur om de hond aan vast te zetten. Receptie keurig netjes en service gericht. Door niet kunnen betalen met creditcard mochten wij de daarop volgende dagen betalen. Top
Super mooi park, en het meer aan de overkant, huisje ziet er mooi uit maar zeer slechte bedden en bubbelbad was te vies om in te gaan
Park is erg netjes,inrichting van ons huis HOV136 oftewel nr 59 is ondertussen wel wat gedateerd en de staat van de inrichting is ook niet heel super. Wel beschikte dit huis over een mooie grote tuin waar we dankzij het lekkere weer de afgelopen week heerlijk hebben kunnen zitten en de hond die mee was heeft zich hier prima vermaakt. Wel jammer dat het buitengoed niet beschikt over een winkeltje of soort snackbar. We zouden gerust nog een keer terug komen maar dan toch vanwege de inrichting een andere villa uitkiezen.
In Wierden Overijssel ligt dit heerlijk rustig park met geweldig mooie vakantievilla's! Het ligt bij het recreatiegebied Het Lageveld waar oa een zwemvijver is, echt top voor kinderen met hun ouders. Het buitengoed zelf is super rustig gelegen, het zijn allemaal vrijstaande villa's op zeer ruime kavels dùs de buren zie je niet vanuit je tuin! Zeer aan te bevelen voor mét én zonder kinderen, ook onze hond gaat graag mee! De villa is zeer luxe uitgevoerd en voorzien van alles wat je nodig hebt!
Aangezien onze vakantie naar het buitenland niet door ging hebben we dit op het laatste moment nog kunnen regelen. En wat een aangename verrassing was dit! Het park is rustig, schoon en netjes. We hadden huisje 108, een prachtig, luxe huis, van alle gemakken voorzien wasmachin, tv met netflix, speelhoek etc alles is mooi afgewerkt en netjes onderhouden. De kinderen sliepen op de boven verdieping, hadden een eigen bad wat een feest! met wc. Bij de trap was een traphekje, wel zo fijn. Beneden is er nog een slaapkamer met douche! Op het park is een speeltuin en een trampoline. Vlakbij het park heb je een recreatieplas zie andere review. En verder zijn de winkels en eettentjes een paar minuten rijden met de auto. Kortom: wij hebben genoten en komen volgend jaar weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid