facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitengoed de Boomgaard

Buitengoed de Boomgaard

Info

Bij Buitengoed de boomgaard ervaar je het ultieme buitengevoel; een veelzijdig speel- en belevingsterrein, binnen en buiten, voor iedere gelegenheid!

Geschiedenis

Van 1 april tot 31 oktober geopend als camping en wij verzorgen daarnaast buitenevenementen waaronder bruiloften, familiedagen en/of bedrijfsuitjes. Vanaf 1 december verkoop van zelf gekweekte kerstbomen en de verzorging van unieke kerstevenementen.Zie ook www.kerstbomentekoop.nl
en www.funtivity.nl



"Ervaar het ultieme buitengevoel, Buitengoed overnachten, Buitengoed vieren, Buitengoed spelen. De ultieme buitenplek, midden in het land, dichtbij openbaar vervoer en op nog geen 8 km van Utrecht centrum. Een echt seizoenbedrijf, kamperen is mogelijk van 1 april tot eind september. Onze lodges verhuren wij het hele jaar door en vanaf eind november start onze kerstbomenverkoop en kerstmarkt."
Adres: Parallelweg 9, 3981HG Bunnik
Telefoonnummer: +31 30 656 38 96
Stad: Bunnik
Route: Parallelweg 9
Postcode: 3981HG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Plattegrond Buitengoed de Boomgaard, SVR camping Bunnik, Parallelweg 9 Bunnik, Camping de Boomgaard, De Boomgaard Utrecht, Camping In de Boomgaard, Jirnsum, Buitengoed de boomgaard vacatures, Camping De Boomgaard'' Vorden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kerstboomkwekerij van Zijl Kerstboomkwekerij van Zijl 253 meter Een heel diverse camping. Voorin naar onze mening een beetje rechthoe rechtaan. Verde...
Maison Les Muriers Maison Les Muriers 767 meter
La Casita Vakantiehuizen La Casita Vakantiehuizen 1 km Kunnen nog nie veel van zeggen is onze eerste keer dat we met hen in zee gaan. Onze v...
Brothers Brothers 1 km Brothers Events www.brothers.nl Twitter: Brothersbunnik Instagram: Brothersbunnik
Studio A12 Studio A12 1 km Prima activiteiten plek voor presentaties en studio opnamen. Direct aan de snelweg. I...
De Landgoederij De Landgoederij 2 km Wij hebben een geweldige bruiloft gehad. Met fantastisch personeel. Jullie hebben ons...
Nieuw Slagmaat Nieuw Slagmaat 3 km Met de kleinkinderen appels/peren/bloemen en als verassing pompoenen geplukt. Met een...
Recensies
Wij zijn het Hemelvaart weekend geweest. Het sanitair is echt een groot minpunt. Toiletten/douches/afwas gedeelte, te weinig erg vies. Word niet/nauwelijks schoon gemaakt.
Erg leuk. Samen een boom uit zoeken gezaagd of zelf zagen....gespit of zelf spitten. Muziek erbij...en voor de kleintjes wen speurtocht, na afloop een lekkere kleine traktatie. Heerlijk warme chocomel met slagroom, glüwein, koffie, thee, cappuccino, marshmallows roosteren boven een heerlijk vuurtje, churros, of een spirello. Lekker.... weet je wat ik alleen mis. Voor de kids een workshop....kerststukje maken, kerstkrans, miniboompje aankleden. Dat zou het nog meer af maken. Verder is het echt leuk....ook als je geen boom gaat halen. De geur de sfeer is gezelli. Klee je wel goed aan...het is KOUD.
Geweldige camping. Nu pas ontdekt terwijl we dichtbij wonen. Met onze 3 kleinkinderen en hond verbleven we op een heerlijke grote plaats. Camping is mooi groen en ruim opgezet. Geweldig dat de fruitbomen intact zijn gebleven. Mooi zwemmeertje met veel speelgelegenheid.Tent met de horeca was top. Lekker eten en gezellige sfeer. A12 geen last van gehad. Misschien in de toekomst een overdekt zwembad zodat er bij slecht weer ook gezwommen kan worden zonder dat uit hoeft te wijken naar regionale baden. We hadden het zo naar ons zin dat je nog gebleven zijn nadat de kleinkinderen naar huis waren. Heerlijk was het om na je werk “ thuis” te komen op deze plek. Wij komen zeker nog een terug. Oja en mega vriendelijk personeel waar niets teveel voor is.
Wij zijn enthousiast! Mooi verzorgde camping. Schoon en vrij nieuw sanitair hopelijk houden de gasten het ook netjes. Lekker dicht bij de snelweg ... let op dat je goede afslag neemt...amper auto's gehoord, maar je zit prachtig tussen het groen! Camperplaatsen heel groot en netjes , vooraan op de camping. Er is horeca aanwezig en open. Smakelijke frietjes Houd wel rekening met inchecktijden tot 17.00, vrijdag 19.00. Anders bij reservering kenteken doorgeven zodat je door kan rijden. Vriendelijke eigenaar. Ruim 20 minuten op de gewone fiets, vh centrum van Utrecht. Perfect. Wij komen zeker weer.
De camping werd me aangeraden door familie en inderdaad, het is een schone en kindvriendelijke camping. Sanitair werd goed schoon gehouden, vlg mij 2x per dag. Camping ziet er netjes en onderhouden uit. Veel spel, zwem en speel mogelijkheden en leuke beestenboel. Ondanks late boeking hadden we een mooie plek aan het pad naar het meertje. Viel me wel op dat er soms behoorlijk snel gereden werd waarbij afremmen voor de, gelukkig wel aanwezige drempels, nodig was. Wij komen zeker nog eens terug.
De camping was groter dan we hadden verwacht en redelijk recht toe, recht aan. Wij vonden de twee sanitairgebouwen wel wat weinig voor zoveel gasten, maar wellicht zijn er nog meer die we niet gezien hebben. Verder heel kindvriendelijk met een zwemmeertje achterin met veel speelgelegenheden, waaronder een glijbaan, klimparcours en een luchtkussen om op te springen. Daar is ook een klein gebouwtje waar je wat lekkers kan halen ijsjes etc.. Wij stonden op een camperplaats aan het begin van de camping en dit beviel prima. Je staat wel gewoon naast elkaar, maar er is voldoende ruimte voor iedereen. De sfeer was heel gezellig. Er worden ook bruiloften en familiefeesten gehouden.
Mooie camping, hartelijke ontvangst, mooie ruime plekken met fijne landelijke uitstraling, tussen de fruitbomen. Toiletgebouw is prima in orde en schoon. Goed georganiseerd. Wij stonden er in oktober en de tijdelijke horeca op het terras was voor ons nu te koud. Verder geen probleem, Utrecht ligt op fietsafstand en ook in Bunnik kun je lekker eten.
Mijn dochter van 9 wilde graag eens ervaren hoe het is om in een tent te slapen en om te kamperen. Deze camping ligt vlakbij onze woonplaats dus belde ik die of er een plekje vrij was. Eigenlijk hadden zij een druk weekend met een volgeboekte camping en ook nog een bruiloftsfeest. Zij hebben er echter alles aan gedaan om voor ons een mooie plek te regelen en wij hebben door deze zeer vriendelijke en behulpzame mensen een heel tof weekend gehad!
Weer een heerlijk seizoen gehad. We hebben erg genoten. Om mij heen werd er veel over het sanitair geklaagd, maar daar is niet tegenop te werken. De gasten maken er zelf een puinhoop van. Een uurtje na de schoonmaak was het vaak weer een bende en de schoonmaker kreeg de schuld. De gasten kunnen natuurlijk ook zelf eens een bezem door het sanitair halen, hij staat daar niet voor niets.
Wij reserveerden deze camping online en nadat we de bevestiging kregen per e-mail bleek uit de factuur dat we €5.00 boekingskosten moesten betalen. Dit vonden we erg veel voor één nacht kamperen. En ook vonden we het niet fijn dat dit dit niet eerder vermeld werd bij het online reserveren. Bij aankomst deden we ons beklag hierover en toen bleek ook dat we indien we niet gereserveerd hadden aan de balie evenzogoed die €5.00 boekingskosten moesten betalen. Wij vinden dit bespottelijk. Hebben dit nog nooit mee gemaakt terwijl we al ons hele leven kamperen. De camping op zich was prima. Schoon en mooi sanitair. Niks op aan te merken en de camperplek waar wij stonden was verhard en ook prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid