facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BuitenGewoonKunstgras

BuitenGewoonKunstgras

Info

Betaalbaar kunstgras van Hollandse bodem!
BuitenGewoonKunstgras is official supplier of LifeGrass®

Geschiedenis

De mooiste collectie betaalbaar kunstgras van Hollandse bodem vindt u bij BuitenGewoonKunstgras.nl

Er zijn talloze aanbieders van kunstgras die vele soorten en kwaliteiten kunstgras voor in de tuin aanbieden. Wij begrijpen dat u door de grassprieten uw gazon niet meer ziet! Wij hebben daarom voor u de vele verschillende soorten kunstgras vergeleken en beoordeeld op verschillende eigenschappen, zoals bijvoorbeeld uitstraling, vezelhoogte, dichtheid, sterkte, duurzaamheid, kleur en natuurlijk prijs.

Op basis van dit kunstgras vergelijk hebben we voor u een overzichtelijke selectie gemaakt van luxe kunstgras met de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding die er is. Speciaal voor BuitenGewoonKunstgras.nl is het label Lifegrass® ontwikkeld. Onze collectie bestaat uit 9 soorten luxe kunstgras onderverdeeld in 3 categorieën: brons, zilver en goud. Elke categorie bestaat uit kunstgras van topkwaliteit met verschillende eigenschappen die bij de productdetails nader worden toegelicht. Om topkwaliteit van het kunstgras te kunnen garanderen, wordt ons kunstgras uitsluitend in Nederland geproduceerd. Ons kunstgras is dan ook 100% lood- en cadmiumvrij. Daarbij geven we u ook nog eens 100% tevredenheidgarantie en 100% prijsgarantie voor de laagste prijs! Kijk, vergelijk, voel en oordeel zelf en vraag een gratis staal aan!



"Bent u op zoek naar kunstgras voor in de tuin, kunstgras voor op het balkon of kunstgras voor uw dakterras? Dan bent u bij BuitenGewoon Kunstgras aan het juiste adres. Ons kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling, een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Ontdek het zelf!Mocht u vragen hebben, dan kunt u met ons opnemen per [email protected] telefonisch via 015 – 240 01 34Wij helpen u graag! Ons kunstgras specialisten zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur."

"Bent u op zoek naar kunstgras voor in de tuin, kunstgras voor op het balkon of kunstgras voor uw dakterras? Dan bent u bij BuitenGewoon Kunstgras aan het juiste adres. Ons kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling, een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Ontdek het zelf!Mocht u vragen hebben, dan kunt u met ons opnemen per [email protected] telefonisch via 015 – 240 01 34Wij helpen u graag! Ons kunstgras specialisten zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur."
Adres: Zouteveenseweg 7, 2636 EG Schipluiden
Telefoonnummer: 015 2400134
Stad: Schipluiden
Route: Zouteveenseweg 7
Postcode: 2636 EG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2administrate 2administrate 402 meter 2administrate verzorgt alle denkbare administratieve taken voor eenmanszaken en onder...
Lauiesra Kinderbegeleiding Lauiesra Kinderbegeleiding 548 meter Lauiesra Kinderbegeleiding biedt hulp bij sociaal- emotionele en/of gedragsproblemen....
BK Visuals BK Visuals 727 meter BK Visuals
Aannemersbedrijf A. van Schie BV Aannemersbedrijf A. van Schie BV 3 km Aannemersbedrijf voor grond-, boor- en sloop-, straat-, rioleringswerk en isolatie kr...
Oosthoek Groep B.V. Oosthoek Groep B.V. 3 km Mooi bedrijf. Mooi om te zien hoe ze met passie en deskundigheid hun werk doen! Zie j...
Recensies
Erg tevreden over dit bedrijf, prettige manier van omgaan met klanten. Komen afspraken na, alles volgens afspraak en op tijd geleverd. Vriendelijke en kundige montageploeg, wordt met zorg en aandacht gewerkt. Een Aanrader, echt.
Ik heb hier mijn kunstgras besteld. Bestel en leverproces ging opzicht wel goed echte kwaliteit van geleverde kunstgras was niet overal hetzelfde. Heb nu dus een duidelijk zichtbaarplek met kale plekken het lijkt wel alsof iemand met grasmaaier eroverheen is gegaan. Klacht bij ze gemeld! Ze zijn komen kijken en hebben mij gelijk gegeven. Maar volgens hun leverancier zou ik het zelf gedaan hebben, wat onmogelijk is. Uiteindelijk ben ik maanden verder en heb niets meer van mij klacht vernomen. Ik raad ze dus niet aan! Een professioneel bedrijf moet ook zijn fout kunnen erkennen en oplossen.
Tijdens onze zoektocht naar kunstgras een aantal bedrijven bezocht. Veel keus, maar medewerkers wisten weinig inhoudelijk te vertellen over het product. Wij waren opzoek naar een kunstgras voor onze kinderen 5 en 2 om op te spelen. Het is veelal toch een flinke uitgave als je je tuin aanpakt en dan wil ik graag ook weten waarom producten van elkaar verschillen en waarom de keus voor net iets duurder de betere is. Ik was in de buurt van waar BuitengewoonKunstgras gevestigd is dus vooraf even gebeld of er iemand aanwezig was om een en ander te kunnen bezichtigen. De eigenaar was er niet, maar was onderweg terug en was graag bereid een en ander aan product te laten zien. Hij vertelde me wel even dat ik geen showroom moest verwachten :- Eenmaal aangekomen bij het bedrijf kennisgemaakt en inderdaad geen showroom, maar een hal van waaruit gewerkt wordt, helemaal goed voor mij! Na uitvoerig te hebben gevraagd waarnaar ik opzoek was en ook hoe oud de kinderen waren werden kosten nog moeite gespaard om de rollen kunstgras met de heftruck uit de stellage te pakken. Er werden een aantal verschillende kwaliteiten gras buiten uitgerold om duidelijk te laten zien wat de kwaliteit maar vooral het verschil tussen de grassen is en dit toe te lichten. Een eigenaar met kennis van zaken en producten en je proeft ook een zekere passie voor de producten in plaats van dat het alleen draait om de verkoop. Helemaal super, een aanrader.
Ik had niet verwacht dat kunstgras zo echt op gewoon gras lijkt. Het is zelfs veel mooier. Strak, geen onkruid en geen mos. Ligt er al een hele tijd prachtig bij.
Zeer mooi kunstgras fris versie alles wat we besteld hadden was meegeleverd. Prima communicatie, en keurig geleverd op het juiste tijdstip. Kortom TOP bedrijf.
Gras besteld, keurig een persoonlijk mailtje ontvangen wanneer ik het kon komen ophalen. Gras ligt inmiddels in de tuin!
Fijne zaak goede service! Kwaliteitsgras, zeer tevreden
Mooie kwaliteit. Konden zelfs op zondag terecht
Klantvriendelijk en mooie kwaliteit kunstgras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid