facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitengewoon Koken

Buitengewoon Koken

Info

Buiten koken kan bíjna altijd! Houtvuur aan, kookketel aan de driepoot. Gezellig met vrienden en familie!

Geschiedenis

Buiten koken met een heksenketel aan een driepoot: de ultieme buitenbeleving! Bij Buitengewoon Koken vind je diverse ketels en toebehoren. Check de webshop, bestel en trek de buitenlucht in! ✓snelle levering ✓sets gratis verzending ✓kookketel(sets) met gratis receptenboek



"Buitengewoon Koken is een webwinkel voor buiten koken aan een driepoot! Buitengewoon Kokenstaat kwaliteit en service voor een gunstige prijs! We zijn gespecialiseerd in ketelkoken en helpen u graag voor de beste ketel kookervaring!"
Adres: 7339 Ugchelen
Telefoonnummer: 0616375753
Stad: Ugchelen
Postcode: 7339


Recensies
Super vriendelijk geholpen. Telefonische contact gehad over welke set voor ons geschikt was. Goed advies gekregen en een prachtige dutch oven met verstelbare standaard, rooster, vuurschaal en toebehoren gekocht. Echt een aanrader! Zeer goede kwaliteit en een snelle levering!
Net voor kerst een mooie 9 liter Dutch Oven kookset besteld. Na vertraging bij PostNL vandaag ontvangen. Zeer complete set, goed verpakt, inclusief kookboekje met tips, aanmaakhout en lucifers; het zijn de kleine dingen die het doen! Door storing geen track-tracenummer ontvangen maar er werd direct gereageerd op mijn vraag daarover via de chat-functie. Ook de communicatie per mail is professioneel. Kortom een bedrijf om zaken mee te doen als je wilt gaan buiten-koken! - Jan Hendrik.
Nog even een reactie op de aangekochte driepoot met pan en vuurschaal. Wat een geweldige spullen! Mijn ouders waren blij verrast en we hebben die middag ook meteen gebruik gemaakt van de driepoot met pan, met daaronder de vuurschaal. Geweldig! Ook de gasten vonden het geweldig! De stoofpot heeft zeker een uur boven het vuur gehangen, na opwarmen hebben we deze een stuk hoger gehangen en heeft het stoofpotje lekker kunnen pruttelen. Bijzonder, de pan was helemaal niet aangerot, afwassen was een plezier ;- Absoluut kwaliteit! Plus een snelle levering!
Pakket keurig ingepakt met pan en toebehoren ontvangen. Dik tevreden en we hebben hier al eerder spullen besteld, goede kwaliteit!
Zeer goede service, heel blij met het snel verzenden van de ketel en de oplossing voor de deksel was perfect! Wij werken al langer met jullie ketels voor het buiten koken tijdens bedrijfsuitjes op Texel en zijn zeer tevreden!
Supersnel contact en levering! Het cadeau was prachtig ingepakt, echt een feestje om weg te geven. Kortom, fantastische service!
ondanks late levering toch super netjes te woord gestaan door Hans van buitengewoon koken. Spullen komen zsm mijn kant op en krijg zelfs iets cadeau!
Top bedrijf, snelle levering, goede communicatie. Vriendin was erg blij met de heksenketel als cadeau voor haar verjaardag
Alles wat ik nodig had zat bij de dutch oven set. Duidelijke website, goede producten. Ze komen hun beloftes na. Ik ga zeker reclame maken voor buitengewoon koken
Prettig geholpen, prima advies en zeer tevreden over de kwaliteit van onze ketel, driepoot en vuurschaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid