facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitengewoon Goed Werk

Buitengewoon Goed Werk

Info

Buitengewoon Goed Werk is gegroeid vanuit bevlogenheid en passie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een waardevolle dagbesteding te geven.

Geschiedenis

Buitengewoon Goed Werk is gegroeid vanuit bevlogenheid en passie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een waardevolle dagbesteding te geven. Ieder mens heeft ten slotte een stukje zingeving en een doel nodig in zijn leven en dat is voor deze groep niet anders.

Theo en Suzanne, allebei al jarenlang actief in de zorg, weten uit ervaring dat met een beetje liefde, zorg en aandacht een hoop resultaten geboekt kunnen worden. Niet alleen voor het welzijn van deze groep mensen, maar omdat óók deze handen bergen werk kunnen verzetten. De activiteiten van Buitengewoon Goed Werk zijn er op gericht het potentieel van deze groep mensen te benutten en hen weer actief deel uit te laten maken van de maatschappij. Een win-win situatie dus!



"Buitengewoon Goed werk is gegroeid vanuit bevlogenheid en passie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een waardevolle dagbesteding te geven. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat met een beetje liefde, zorg en aandacht een hoop resultaten geboekt kunnen worden. Niet alleen voor het welzijn van deze groep mensen, maar omdat óók deze handen bergen werk kunnen verzetten. Onze activiteiten zijn er dan ook op gericht het potentieel van deze groep mensen te benutten en hen weer actief deel uit te laten maken van de maatschappij. Een win-win situatie!"
Adres: De Flammert 1002D, Nieuw-Bergen Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 0485 - 76 00 08
Stad: Nieuw-Bergen
Route: De Flammert 1002D
Postcode: Nieuw-Bergen


Recensies
Open dag geweest: alles is zo mooi op orde. Dieren goed verzorgd en lokatie netjes en veilig. aandacht voor de individuele medewerker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid