facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitengewoon Bootcamp

Buitengewoon Bootcamp

Info

Buitengewoon Bootcamp, Lekker trainen in de buitenlucht op een buitengewone manier. zitten wij ook al bij u in de buurt?

Geschiedenis

Ga jij de uitdaging aan voor een gezond lichaam?

Wat is bootcamp?
Wil je kracht, conditie en souplesse opbouwen? Dan is een bootcamp iets voor jou! Het is een full body trainingsmethode uit het Amerikaanse leger. De trainingen vinden in de natuur plaats. Bij bootcamp word je constant uitgedaagd. Je traint in een team, maar wel op je eigen tempo en gericht op wat jíj kan! Er wordt getraind met het eigen lichaam en de materialen die in de natuur te vinden zijn. Elke training duurt een uur. Na een warming-up doen we effectieve full body intervaloefeningen. We sluiten af met een cooling down.

Wat is Buitengewoon Bootcamp?
Buitengewoon Bootcamp organiseert workouts waar plezier centraal staat. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Daarom geven wij trainingen die voor iedereen uitdagend zijn en geschikt voor zowel startende als gevorderde sporters. Je krijgt een training die jou op het lijf geschreven is, op jouw niveau en met jouw eigen doel als uitdaging!

Nieuw! zijn onze Babycamps, voor vrouwen die zwanger zijn of zwanger zijn geweest. Dit zijn workouts op een ander niveau, waarbij de aandacht ligt op het onderhouden van fitheid en niet op de opbouw van spierkracht

Wij breiden onze locaties snel uit! Maar zitten wij nog niet op uw locatie en heeft u een groep mensen bij elkaar, vraag dan naar de mogelijkheden.



"Wij bieden een buiten sport in de vorm van Bootcamp. Een full body workout op elk niveau toepasbaar! Gezond sporten, doe je met de juiste begeleiding."

"Wij bieden een buiten sport in de vorm van Bootcamp. Een full body workout op elk niveau toepasbaar! Gezond sporten, doe je met de juiste begeleiding."
Adres:
Telefoonnummer: 0681613210
Stad: Ulrum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kart club ulrum Kart club ulrum 342 meter Gisteren reden we toevallig langs de kartbaan toen we richting Pieterburen gingen. Ko...
Kartbaan Ulrum Kartbaan Ulrum 364 meter Hele leuke middag gehad, mooie baan en goed materiaal. Echt een aanrader hoor!
Recensies
Ik sport nu een half jaar bij Buitengewoon Bootcamp en voel me fitter worden. De lessen worden op een enthousiaste manier gebracht en zijn elke keer weer anders, veel variatie! Het is heerlijk sporten in de buitenlucht en je wordt op een positieve manier uitgedaagd!
Ik sport sinds januari 2018 bij Buitengewoon Bootcamp. Ik zocht iets waar alle aspecten van bewegen aan bod komen en wat laagdrempelig is. Er zit veel variatie in de workouts. De instructeurs weten er elke week weer een leuke sessie van te maken. Je voelt na elke sessie dat je iets gedaan hebt. Zeker ook een aanrader als je van buiten sporten houdt!
Als onervaren sporter was ik een beetje bang om aan bootcamp te beginnen. Die angst verdween echter bij aankomst als sneeuw voor de zon. De instructeurs zijn ontzettend leuk en dagen je uit om tot het uiterste te gaan, maar letten daarbij bijvoorbeeld ook op je houding en eventuele eerdere blessures zodat je alleen maar weggaat met gezonde spierpijn! Daarnaast zorgt de variatie van de oefeningen ervoor dat het sporten zowaar best leuk is. Ik raad Buitengewoon Bootcamp zeker aan, voor alle niveau's sporters!
Leuke lessen met veel variatie en altijd heerlijk in de buitenlucht. Voel mij stukken fitter door Buitengewoon Bootcamp
Fijne afwisselende trainingen, op ieder niveau genoeg uitdaging en ook nog eens gezellig!
Gezelligheid en sporten op ieder niveau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid