facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitenbad Groot Venlo

Buitenbad Groot Venlo

Info

Buitenbad Groot Venlo

Geschiedenis

Een belevingsvol vitaliteitspark waarin innovatie, educatie, ontmoeting, sporten en bewegen centraal staan. Een park dat door innovatieve bedrijven kan worden gebruikt als showcase en wordt gerund door vrijwilligers. Op het park kan worden gesport en bewogen, kunnen mensen gezond eten en elkaar ontmoeten, een buurtmoestuin onderhouden en er worden evenementen georganiseerd.

Adres: Drie Decembersingel 52a, 5921 AC Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31772061366
Stad: Venlo
Route: Drie Decembersingel 52a
Postcode: 5921 AC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuw zwembad Venlo, Zwembad Blerick openingstijden, Binnenzwembad Venlo, Zwembad Venlo-Blerick, Groot buitenbad, Buiten zwemmen Venlo, Wisselslag Blerick buitenbad, Sportfondsenbad Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad de Wisselslag Zwembad de Wisselslag 112 meter Weer open, door allemaal vrijwilligers. Goedkoop zwemmen 3 euro per keer. Met een zwe...
Feelgoodclub Fit Focus Feelgoodclub Fit Focus 1 km Veel apparatuur, goede begeleiding en leuke lessen. Het zou wel fijner zijn als de fi...
Zwemles Venlo Zwemles Venlo 2 km Dé zwemschool voor Venlo en omgeving, voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen.
Rodan zwemschool Rodan zwemschool 4 km Nooit meer!!!! Mn zoontje heeft nu 1,5 jaar les met zn groepje zijn er net 3 die A he...
Recensies
Leuke plaats om te zwemmen alleen jammer dat de regels niet voor iedereen hetzelfde zijn. Jammer dat het zwembad zo weinig open is. Gemeente Venlo mag er nog meer aandacht aan schenken. Geweldig dat er nog mensen vrijwilligers zijn die dit oppakken. Meer waardering voor de vrijwilligers zou de 5e ster betekenen. Misschien ook bekendmaken aan de entree van het zwembad dat het zwembad met de duikplanken gesloten is in de middag voor een uur i.v.m. pauzes van de vrijwilligers. Er zijn veel jongeren die dit jammer vinden dat dit niet gecommuniceerd word.
Super dat dit weer open is door een hele groep vrijwilligers. Heerlijk om hier baantjes te zwemmen. En het kost maar 3 euro per keer of als je een badenkaart aanschaft maar 2 euro per keer.
Heerlijk gezwommen met de sportklas van College Den Hulster
Voor de prijs een leuk zwembad. Schoon en vele leuke badmeesters. 50 meter bekken van 1,4m tot 2,2 m diepte, springkoel met 1m en 3m springplank, 3,8 meter diep. Kinderbecken vanaf 50 cm tot 120 cm waterdiepte. En last but not least een peuterbekken. Horeca met friet en snacks, koffie, thee en frisdrank, ijs, snoep en broodjes. Voor iedereen wat wils. Leuk vertoeven voor weinig geld. Grote ligweide, diverse mogelijkheden tot sporten volleybal, voetbal, tafeltennis, mini voetbal, leuke speeltuin. Waarschijnlijk ben ik nog wat vergeten te noemen.
Ik heb er heerlijk van genoten, bedankt, ook aan de vrijwilligers die hun best gedaan hebben. Ik ben heel tevreden met jullie en tot volgend jaar!
Bij goed weer. Natuurlijk zwemmen.
Het is een leuk zwembad met vriendelijke vrijwilligers waar ik graag kom. Het is schoon en goed onderhouden. Alleen vandaag, de eerste echt warme dag van het seizoen, was het chaos aan de kassa en het toezicht niet goed geregeld. De mensen werden in 2 rijen verdeeld: 1 rij voor iedereen die al online geregistreerd en evt. ook al betaald had voor parkpas etc. en 1 rij voor iedereen die de formulieren nog moest invullen en de parkpas moest laten maken, die dan aan de kassa weer afgerekend moest worden. Deze laatsten kropen allemaal voor omdat de rijen bij de kassa niet gescheiden waren. Diegenen die netjes hun huiswerk online hadden gedaan stonden dus te wachten op iedereen die dat niet had gedaan. IK HEB 2, 5 UUR IN DE RIJ GESTAAN en dat terwijl ik alleen maar mijn legitimatie moest laten zien, alles al per iDEAL betaald was en mijn parkpas klaar lag! Dit was een absoluut dieptepunt!
Vrolijke en vriendelijke vrijwilligers maken dat het zelfs tijdens een drukke dag goed toeven is.
Fijn buiten zwembad, met 4 baden: * Diep bad met hoge duikplank ~2m en lage duikplank * 50 meter bad met diepe en ondiepe kant * Kinderbad kleuters * Klein kikkerbad peuters Wordt helemaal door enthousiaste vrijwilligers gerund. Let op: De eerste keer moet je een id kaartje laten maken tip, laat dit buiten het spitsuur doen! Binnenbad de Wisselslag is gescheiden van het buitenbad!
Ik vind de entreeprijzen voor sporadisch bezoek enorm hoog. Aanschaf van een jaarkaart is noodzakelijk en kost 5 euro per persoon. Entree per persoon 4,50 euro. Dat zijn voor sporadische gebruikers EUR 9,50 voor een middag zwemmen. Dat is het niet waard! Ik raad om deze reden dit zwembad af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid