facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buiten

Buiten

Info

BUITEN helpt inwoners, ondernemers, gemeenten, en iedereen die zich betrokken voelt, om oplossingen te vinden voor uitdagingen in de omgeving.



"Met vestigingen verspreid over Nederland en België is Buitenhof de grootste tuinmeubelspecialist. Er is altijd wel een winkel bij u in de buurt. U bent dus van harte welkom om onze tuinmeubelen in de ruim opgezette winkel te komen bekijken en uitproberen. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar met hun product en styling kennis. Ook kunt u hier kleuren vergelijken, proef komen zitten en tuininspiratie opdoen."
Adres:
Stad: Heerlen



op zoek naar gerelateerd: Gartenmöbel Heerlen, Gartencenter Heerlen, Intratuin Heerlen, Gartencenter Kerkrade, Tuinmeubelen Heerlen, BuitenHof Angebote, IKEA Heerlen, BuitenHof Tuinmeubelen Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HOLY shit. HOLY shit. 64 meter Ik volgde Bij Jenneke een Deep Dive traject, nadat ik eerder bij haar een hele fijne ...
Bed & Breakfast Sittarderweg 81/83 - The project Bed & Breakfast Sittarderweg 81/83 - The pro... 218 meter Via deze pagina willen wij het verloop van ons nieuwe project met jullie delen.
Scoor Jeugdhulp Scoor Jeugdhulp 845 meter Scoor is er echt voor de kinderen! Super lieve en vrolijke begeleiders. Ben echt heel...
Talent Team Zorg Talent Team Zorg 929 meter Welkom op de Facebook pagina Talent Team Zorg. Hier vind je alle informatie over werk...
Vrijeschool Parkstad Vrijeschool Parkstad 991 meter Veel geschreeuw maar weinig wol.
Stichting carnavalsloods parkstad Stichting carnavalsloods parkstad 1 km Het beschermen van de carnavalstraditie middels het realiseren en ter beschikking ste...
BlockCity BlockCity 1 km BlockCity Enterprises is in het kort gezecht een online Gaming company we richten on...
Brightlands Smart Services Campus Brightlands Smart Services Campus 1 km Waardeloze tent!!! betalen voor zaken die je niet hebt genuttigd.
ღ De Spelewei Plus ღ ღ De Spelewei Plus ღ 2 km Speeltuin met mooie toestellen een een huisje. Je kan het huren voor een kinderfeestj...
Hoeve De Aar Hoeve De Aar 2 km E-tickets via Social Deals gekocht. De afspraak telefonisch gemaakt. Twee uur lekker ...
South Life Church South Life Church 3 km Vertaald door Google Leuke familiekerk. Zeer warm en gastvrij. Origineel Nice family...
Cattery Glitnir's Cattery Glitnir's 3 km Welkom op de Facebookpagina van Cattery Glitnir's.
Hellpers Hellpers 3 km De Hellpers biedt nazorg en ondersteuning voor vrouwen na HELLP en pre-eclampsie.
Vape4All Vape4All 4 km Fantastische winkel, ik ga nergens anders heen! Ik dacht dat mijn vaper kapot was en...
Recensies
Vorige maand een loungebank met tafel gekocht bij Buitenhof. Veel mogelijkheden qua materiaal, kleur en afmetingen. Goede service, vriendelijke medewerkers en prima kwaliteit. Helemaal tevreden!
Waardeloze service. Doen geen enkele moeite om de klant behulpzaam te zijn, of service te verlenen. En dat voor een kostbare aanschaf. Buitenhof; nooit meer.
Een mooie winkel. Mijn man en ik zijn heel goed geholpen door de 2 vrouwen die aanwezig waren, wij dachten Sylvana en Monique. Ze waren heel vriendelijk en hadden veel kennis. Uiteindelijk hebben we alles gekocht wat de mevrouw had geadviseerd, een tafel met stoelen en een lounge set. Heel erg bedankt. Wij komen zeker hier terug!
Na het lezen van de reviews waren we heel sceptisch om hier onze tuinmeubelen aan te schaffen. Na her en der rondkijken kregen we niet de indruk dat we elders een mooie sterke tuin set konden kopen met een redelijke levertijd. Bij twee buitenhof winkels gevraagd naar de reviews en het hoe en wat. Uiteindelijk toch besloten om hier te bestellen. Zojuist zijn de meubelen geplaatst en ze zijn prachtig, geen transportschade etc. Ze zijn keurig netjes geplaatst door twee hele vriendelijke heren die ook goed nakeken of de meubels in orde zijn. Normaal gesproken zijn we niet echt van de reviews schrijven, maar omdat we zo ontzettend twijfelde vanwege de slechte reviews en we toch zeer te vreden zijn wilden we graag een positive review plaatsen. Het schijnt dat ze nu echt veel meubelen op voorraad hebben. Onze set complete lounge set en tuintafel set is in een week tijd geleverd aan huis.
Slechte kwaliteit. Slechte service. Naar 2 maanden zitkussens Montana Lounge op meerdere plekken doorgezeten. Buitenhof stelt voor om tegen betaling nieuwe kussenvullingen aan te schaffen. En dat voor een set van 4000 euro! Schandalig!
Wat een ongelooflijk slechte producten en service worden er geleverd door Buitenhof! Korte versie: Zie foto's! Duurkoop en slechte kwaliteit producten die uit elkaar vallen en wat volgens Buitenhof normale kwaliteit is.... Koop hier niks! Lange versie: In mei 2021 hebben wij de Stelvio tuintafel en toebehoren ontvangen. Het begon met een verkeerde kleur frame dat werd geleverd. Er werd van ons verwacht dat de volledige kosten werden gedragen. Na telefonisch contact is er een middenweg gevonden en zouden wij mogen afbetalen na levering van het juiste frame. Helaas zouden wij moeten wachten tot einde juni. De tafel heeft 1 week buiten gestaan, beschut onder een afdekzeil.... Eenmaal buiten genieten aan tafel, zien wij scheuren rondom de tafel op de naden. Hier hebben wij een melding van gemaakt. Er wordt afgesproken dat bij de levering van het juiste frame, wij ook een nieuw tafelblad ontvangen. 2 weken later: de zijkant van het tafelblad laat los en spring kapot... Eind juni geen respons van Buitenhof over levering van tafelblad en frame. Zelf contact opgenomen en een datum kunnen afspreken voor levering. 6 juli wordt onze nieuwe tafel afgeleverd. Bij aflevering van de nieuwe tuintafel, controleren wij natuurlijk op scheuren. En deze zijn direct zichtbaar en worden ook herkend door de mannen van de levering. Wederom direct contact opgenomen met Buitenhof. Ons werd gezegd dat dit de standaard kwaliteit van de Stelvio tafelblad is en dat een nieuw tafelblad geen betere kwaliteit zou garanderen. Wij stonden met onze mond vol tanden. Deze tafel heeft namelijk een waarde van €2169!!!!! Voor dit bedrag verwachten wij een perfecte kwaliteit!! Geen scheuren, geen beschadigingen, niks! Een perfecte staat behoort bij deze prijs! De dame in kwestie kon niks voor ons betekenen... Via email wordt ons nog aangeboden dat wij de tafel retour mogen sturen en een andere tafel mogen uitzoeken. Ons vertrouwen in Buitenhof is echter beschadigd en hier kiezen wij niet voor. Wij willen de tafel retour sturen en kopen ergens anders een goede kwaliteit tafel. Dit is geen enkel probleem. Op 6 augustus 2021 wordt de tafel opgehaald. Er is afgesproken dat wij ons geld de dag erna op de rekening hebben. Niets is minder waar.... Meerdere keren met Buitenhof gebeld om te vragen waar ons geld blijft?! In de tussentijd wordt nog eens aangegeven dat de standaard terugbetaal periode 2 weken bedraagt. Dit vinden wij niet oké en geven we ook aan. Er wordt aangegeven dat het direct op orde wordt gemaakt 1 week later.... Helaas 2 weken later 17-08-2021 staat ons geld nog altijd niet op de rekening. Wij bellen met Buitenhof en er wordt lacherig aangegeven dat ze het verkeerde rekening nummer hebben ontvangen. Dit is een onacceptabel slecht excuus! Er zijn 2 emails verstuurd met ons correcte rekening nummer! Morgen, 18-8-2021, dient het bedrag dat wij betaald hebben op onze rekening te staan. Zo niet, dan halen wij onze advocaat erbij en staan wij bij de winkel om ons geld op te halen!
Loungeset gekocht, bij levering blijkt een deuk in het frame van het hoekdeel te zitten. Bezorgers gebeld met de zaak en er zou dezelfde week een nieuw hoekdeel worden geleverd. Dit is nu al 2 weken geleden en Buitenhof reageert niet meer op onze berichten. Daarbij zou de set 2 maanden levertijd hebben wat uiteindelijk 5 is geworden. Ze hebben mooie producten maar er is iets goed mis bij dit bedrijf.
Showmodel zweefparasol gekocht voor een goede prijs. Beschermhoes zat er niet meer bij, maar deze zou worden nageleverd. Enkele dagen later lag hij in de bus. Prettige en vriendelijke service.
Goede service tot aan de aflevering. Meer dan de helft van de producten beschadigd maar wel de volle prijs willen ontvangen. Telefonisch wordt tegen de transporteur gezegd spuit maar een beetje bij. Voorwaarden die je als klant moet tekenen worden niet nageleefd. Nalevering duurt weer 60 dagen en als je ze wijst op de fouten krijg je een bot antwoord, absoluut geen aanrader!
Loungeset en Tuintafel plus 8 stoelen bij Buitenhof Heerlen besteld. Zat eerst een klein foutje in de bestelling, maar dat is goed opgepakt. Uiteindelijk overeengekomen dat we in twee leveringen alles zouden ontvangen, omdat niet alles tegelijk geproduceerd zou zijn. Dat was voor ons fijn om in ieder geval deze zomer al te kunnen genieten van de sets. Aflevering prima verlopen, sets ogen en voelen kwalitatief heel goed. We zijn er zeer blij mee. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid