facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BUITEN

BUITEN

Info

BU!TEN is 'n Cafe-Bistro&Tapasdiner-Restaurant met 'n (H)eerlijke keuken, 'n knusse bar met lekkere muziek,rookserre, tuin en terras.
Maandag ALLEEN bar!!

Geschiedenis

Welkom!
Fijn dat je ook eens BU!TEN komt kijken…
Wij doen er met het hele team ons best voor om jou een zo prettig mogelijk verblijf te geven.

Wij zijn een (h)eerlijk restaurant met een toegankelijke kaart, waar je samen met je tafelgenoot kunt genieten van al het lekkers uit onze keuken. Wij hebben een “tapas”restaurant met kleinere hapjes, echter niet alleen uit Spanje, maar uit heel de wereld. Regelmatig hebben wij ook gerechtjes buiten de kaart om, kijk hiervoor op het krijtbord in de zaak of vraag de bediening!
Geniet van al het mooie uit onze keuken, deel met je vrienden, eet en klets lekker, lach, drink en maak plezier!!
BU!TEN-gewoon eten en drinken……Gewoon omdat het kan!!

Verder ook onze gezellige bar met lekkere muziek, een perfect biertje, een mooi wijntje en een bijzondere locatie; Zomers een sfeervolle ‘binnentuin’ (op sommige dagen met BBQ) een rookserre, relax-mogelijkheden en een altijd zonnig terras aan de Hessenweg.
Via de Maarten van Meerten-steeg aan de zijkant van het pand, is het café apart te betreden, zonder dat de restaurantbezoekers –welke aan de voorzijde binnen zijn gekomen- gestoord worden!

Ook is er BU!TEN regelmatig een gezellig feestje voor jong en oud, met DJ, dansvloer en regelmatig wisselende thema’s.

Dus kom ook gezellig een keertje BU!TEN kijken en proef de gezellige sfeer en ons (h)eerlijke eten en drinken! Veel plezier, eet smakelijk en ga genieten!!
Tot snel,
Rob en Angelique van Meerten and crew.

Adres: Hessenweg 174, 3731JN De Bilt
Telefoonnummer: 0302680331
Stad: De Bilt
Route: Hessenweg 174
Postcode: 3731JN



op zoek naar gerelateerd: Buiten De Bilt menukaart, Café Bilthoven, Restaurant De Bilt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Griffel De Griffel 219 meter Zeer positieve ervaring. Laten we beginnen bij het begin. Gereserveerd en je wacht aa...
Joos Joos 578 meter Gezellig terras met vriendelijk personeel, die je een welkom gevoel geeft. De menukaa...
Dartcafé de Huzaar Dartcafé de Huzaar 693 meter Kan hier helaas niet heel veel goeds over zeggen. In eerste instantie weigert de ene ...
Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht 1 km Ik lunch vaak bij Van der Valk de Bilt in hun restaurant met mijn gezin of vrienden e...
Recensies
Gezellig café, goede sfeer en uiterst attente eigenaar, een waar pareltje van De Bilt. Rob, bedankt voor de gastvrijheid en t leuke gesprek!Service: 5/5
Mooi complex met grote tuin in bos omgeving ideaal voor conferenties maar op zondag is er niets te beleven. Niets van de sfeer zoals gelezen in het artikel bij 'in de buurt'. Zelf je consumptie halen en niets lekkers erbij. De geschiedenis van oud missiehuis en klooster zijn interessanter.
Lekker laagdrempelig gezellig gastvrij vriendelijk betaalbare prijzen Leuke lunch en dinerkaart. Aanrader Midden in de hart van de Bilt WC Hessenweg.
Helaas geen nul sterren optie Okay de coronapandemie is geen pretje voor een restauranthouder, maar als je niets te bieden hebt, houdt de deur dan dicht. Restaurant is het al niet meer, er valt NIETS meer te eten op een borrelgarnituurtje na kaasstengels Het enige wat mogelijk was was iets te drinken in een ronduit vieze omgeving, vieze tafels en stoelen, troep op de grond en een toilet waar je niet dood gevonden wilt worden. Inmiddels in genoeg restaurants en bistro's geweest de afgelopen weken, daar werkte men keihard om er weer bovenop te komen. Op deze manier ben ik bang dat de deur geheel dicht gaat en dat is best spijtig daar De Bilt al niet veel uitgaanslocaties heeft.
De allerlekkerste spareribs ooit en zeer ruime porties! Personeel altijd lief en lekker enthousiast. Zeker de moeite waard om een bestelling te plaatsen! En na die gekke Corona-tijden ook om eens te bezoeken voor een lekkere borrel.
De eigenaar Rob verstaat zijn vak en weet wat gastvrijheid is.
Ter ere van ons trouwjubileum hebben wij hier met ons bijna 25-koppige gezelschap, incl. 4 peuters op 17 augustus het feestzaaltje afgehuurd, met als afsluiting een warm/koud buffet. Wat hebben we met zijn allen genoten van de ambiance, de planning, het overheerlijke buffet en de vriendelijke en gastvrije bediening. Verrassend en mooi opgemaakte schalen met verse salades, heerlijke gehaktballetjes en saté en als klap op de vuurpijl een flink stuk beenham van ruim 3 kilo. Het was echt een feest van het ontvangst tot aan de laatste hap met een prettige afwikkeling. Al eerder hadden wij op onze trouwdag zelf in restaurant gegeten en mogen genieten van de kookkunst van Rob. Lekkere Tapas, en een smakelijke Bistro kaart. Een regelrechte aanrader om naar BU!TEN te gaan. Rob, Angelique en het Buiten-team, bedankt voor de geweldige zorgen en de top feestavond, die we nog lang zullen heugen. Voor jullie alle sterren die er maar verkrijgbaar zijn !!
Ik ben er vandaag geweest. Ik ben vaker in een restaurant, bar, terras geweest maar deze is mijn favoriet. Om te beginnen is de interieur goed ingericht en onderhouden. Het personeel is vriendelijk en heeft geen probleem met wat geklets. En het ding wat jij zeker wilt weten het eten, is gewoon geweldig! Het is heel goed gemaakt door een zeer getalenteerde kok en ik kan het niet uitleggen maar de smaken passen gewoon bij elkaar. Deze plek is zeker de moeite waard om te komen 31 - jullie - 2018
Goed eten en niet zo prijzig gezellige bediening.
Eerste keer was echt geweldig, nu voor de tweedr keer geweest, was toch iets minder. De nieuwe medewerker was geweldig, deed het heel goed, voorgerecht was lekker en prima, hoof gerecht was niet helemaal naar smaak zoals vorige keer. Al met al prima, komen zeker nog eens proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid