facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buik en Co

Info

Verloskundigenpraktijk te Lochem

Geschiedenis

In 2006 hebben wij, Marrianne te Loo en Sabien Dokter, onze verloskundigenpraktijk 'Buik en Co' gevestigd in Lochem. Het was best een hele stap om met z'n tweeën te beginnen, maar wat is het de moeite waard geweest! We werken nog steeds met zoveel plezier en liefde waar we samen enorm van genieten.
Verder is Ellen Reek onze vaste waarneemster in de praktijk zodat we de mogelijkheid hebben om naar bijscholingen e.d. te gaan.
Voor meer informatie zie www.buikenco.nl

Graag tot ziens in onze praktijk!
Marrianne te Loo, Sabien Dokter en Ellen Reek



"Wij begeleiden je graag vóór, tijdens en na je zwangerschap en bevalling! Persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, laagdrempeligheid, kwaliteit en “zorg op maat”, waarbij uitgegaan wordt van jouw/jullie wensen en verwachtingen, staan bij ons voorop. Voel je welkom!"
Adres: Barchemseweg 18, 7241 JD Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 06-10544180
Stad: Lochem
Route: Barchemseweg 18
Postcode: 7241 JD



op zoek naar gerelateerd: Verloskundig Centrum, Verloskundige Eerbeek, Verloskundige Eefde, Pretecho zutphen, Zwangerschapsgym Lochem, Verloskundige Zutphen, Verloskundige Achterhoek, Echo Zutphen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid