facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bufkes

"Bufkes staat synoniem voor de lekkerste Bourgondische broodjes. De naam Bufkes betekent in het Belgisch-Limburgs dialect lekker hapje of een lekker tussendoortje. Bij Bufkes worden alle warme en koude broodjes ter plekke met zorg en liefde vers voor u bereid, waarbij men gebruik maakt van verse ingrediënten en ambachtelijke, traditionele recepturen. Maar behalve het ruime assortiment aan warme en koude broodjes kunt u er ook terecht voor soepen, salades en diverse warme en koude dranken."
Adres: Schaarbroekerweg 58 , Roermond 6042 EJ, NL
Telefoonnummer: 0475 350 123
Stad: Roermond
Route: Schaarbroekerweg 58
Postcode: 6042 EJ



op zoek naar gerelateerd: bufkes eindhoven, bufkes helmond, bufkes heerlen, bufkes menu, bufkes roermond, bufkes maastricht, bufkes sittard, bufkes wijchen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wij-Co Broodjes Express Wij-Co Broodjes Express 1 km Vanmiddag online bestelt bij de broodjeszaak, hier kwam ik tot de ontdekking dat ik v...
Eat To Go Eat To Go 2 km Eten was snel bezorgd en lekker warm, het eten was heerlijk!! bezorger was heel vrien...
Doedels Doedels 3 km Super lekkere broodjes, Alles is lekker vers en de dames zijn altijd even vriendelijk...
Markt 10 Markt 10 3 km Bij Markt 10 heeft u de keuze uit diverse lunchgerechten en steaks. Geniet van warme ...
Ver 'Koch Ver 'Koch 3 km Een lunch zojuist hier gehad. Zeer goed! Niks op aan te merken. Aanrader. Tevens een ...
Recensies
Goed, alleen het moderne systeem van bestellen en een wekker/alarm meekrijgen doet afbreuk aan de sfeer..Eten: 5/5
Drukke eetwinkel, met drie zaakjes in een, bufkes, pietfriet en woktogoo. Binnen erg donker. Met drukte rumoerig. Broodjes lekker, goede combinatie met bijv. Soep. Personeel had er bij ons niet zoveel zin meer in. Dit is een individu andere collega was wel vriendelijk.
Bij Piet Friet friet zuurvlees gegeten, 3 kleine stukjes vlees, En de smaak is echt matig, Ze kunnen beter de zuurvlees bij de janlinders inkopen.
Het was friet piet, ipv bufkes. Eenmaal binnen en besteld, bleek deze tent erg smerig, friet had een fruitsmaak en WAY te zout. Bestelking word ook niet goed opgenomen. Onze bestelling was: 2 x kinderfriet waarvan 1 met curry, 1 frikandel en 1 kipcorn, 1 gehaktbal speciaal, 1 normale friet mayo. We kregen: 2 kinderfriet waarvan 1 curry, 2 frikandellen, en een gehaktbal speciaal na teruggaan, verkeerd aangeslagen. teruggegaan met die 2de frikandel, en een friet normaal met mayo besteld. Smaak friet: een of andere fruitsmaak die ik even niet kan thuisbrengen, en echt megaveel zout, zo veel zelfs dat ik spontaan ervan moest hoesten zo zout was die. Heb in totaal een stuk of 7 staafjes friet gehad, maar de rest zo in de prullenbak geflikkerd, zoooi smerig. Somige tafels lag zelfs een dikke laag frituurolie of zo, je kon er met ijshockeyschaatsen een wedstrijd met gemak winnen zo glad. Overal dikke proppen rolpapier op tafels. Een meisje wilde 1 vitrine raam doen, spoot 2 x met een goedje, veegde de halve raam, en ging weer weg. Vloer: daar zal ik maar over zwijgen, in elk geval als ik alles bij elkaar veeg heb ik een 40 liter soeppan vol met zooi. Deze tent zien ze mij AB-SO-LUUT niet meer !!!
De broodjes zijn aan de kleine kant maar erg lekker! Veel keuze qua koude en warme broodjes. Prijs en kwaliteit verhouding is meer dan prima. Gerechten wat aangeboden worden zijn snel klaar, en de medewerkers zijn vriendelijk tegen je. Zit plaatsen beetje aan de weinige kant. Maar verder een fijne eetgelegenheid voor een lekker broodje, frietje, salade of een pastaatje op een centrale plek.
Drive gaat niet gelijktijdig open met de zaak, dus stonden voor niets te wachten. Dit is door het personeelstekort. Broodjes waren zoals verwacht, alleen iets wat zoutig deze keer.
niks bijzonder toch redelijk prijs kwaliteit verhouding goed Parkeren: goed
Prima voor een gemakkelijk hapje en drankje.Eten: 5/5
Een moderne Bufkes, je krijgt een pager mee die piept als je je bestelling kunt ophalen EDIT: de heren toilet was in slechte staat met onder andere de papier handdoek kapot en over de hele vloer geen deur voor de toilet zelf en viezigheid op de vloer. In de cola zat geen prik.
jammer waren extra naar bufkens gekomen va venlo voor te ontbijten helaas doen ze niet meer verkopen maar hebben wel ander broodje bestelt was lekker alleen kopje koffie was te klein en groot hadden ze niet meer ik vind het heel jammer dat ze wat goed was niet meer doen gr Toke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid