facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bufkes Horst

Bufkes Horst

Info

Bij Bufkes Horst verkopen wij vers belegde broodjes. Het assortiment bestaat uit broodjes, menu's, salades, soepen en dranken. Bufkes dat gun je jezelf!

Adres: Kerkstraat 14, 5961 GD Horst
Telefoonnummer: 077-3526614
Stad: Horst
Route: Kerkstraat 14
Postcode: 5961 GD


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Polska kuchnia .nl Polska kuchnia .nl 402 meter proponujemy catering odAdoZ
Lactoosje Lactoosje 611 meter Prima webshop voor voedsel intolerantie producten
Fructoosje Fructoosje 616 meter Prima webshop voor voedsel intolerantie producten
Laurent Smedts Import - Bijzondere Wijnen Laurent Smedts Import - Bijzondere Wijnen 633 meter Gespecialiseerde Wijnimport
Foodiamo Foodiamo 763 meter Foodiamo...because we love food! Foodiamo is dé website voor uw Italiaanse delicatess...
Moments&More Moments&More 1 km Nieuw shopconcept langs de snelweg A16 met de focus op eten, drinken en beleving.
Smoodforyou Smoodforyou 2 km Smart Food, Healthy Food | Low salt & fat | No added sugar | Gluten-free | Fruits, ve...
Maurice@Home Maurice@Home 3 km Prima locatie, enthousiaste mensen. Top.
Recensies
We hebben hier heerlijk gegeten. Ik kan mij aansluiten bij de mening dat de bediening inderdaad wat op zich laat wachten. Maar de bediening was verder prima. Eerlijk gezegd vind ik wel dat de prijs wat hoog is voor wat je op je bord krijgt. Personeel is inderdaad erg vriendelijk en alles is erg schoon.
Afgelopen zaterdag moesten wij lang wachten totdat iemand onze bestelling kwam opnemen. Ook moesten wij lang wachten totdat iemand kwam om te betalen. We hebben 3 keer geprobeerd te vragen, maar een meisje met donker haar reageerde alle keren niet. Uiteindelijk zijn we maar naar de keuken gelopen, waar een heel aardig meisje ons erop wees dat er iemand naar ons toe kwam. Ze had wel lekker eten gemaakt en zei vriendelijk gedag. Zij heeft ons toch de doorslag gegeven om een voldoende te geven. Goed eten, vriendelijk keukenpersoneel, helaas wel wat duur.
Deze zaak is zo' n beetje tussen een broodjeszaak en een frituur. Lekkere broodjes en frietjes. De wc-deuren zijn grappig bedoeld veronderstel ik maar een beetje beledigend voor mannen en vrouwen.Eten: 4/5
Prima zaak, prijs kwaliteit verhouding van het eten is gemiddeld. De kwaliteit en smaak van het eten is goed. Zaak is erg schoon, ook de toiletten worden zeer goed schoongehouden. Personeel is klantvriendelijk. De bediening kan helaas nog weleens op zich laten wachten. Maar verder is deze horeca gelegenheid de moeite waard om te bezoeken.
Er werkte een meisje in de bediening met donker haar. Ze erg chagrijnig was ze had het teras 2 uur voor sluiting dicht gedaan. Ook begon ze te zuchten toen ik om een koffie vroeg. Ook waren de broodjes wat aan de dure kant Mijn mening ik kom hier niet meer terug zolang dat meisje in de bediening werkt en de broodjes zo duur zijn.Eten: 4/5
Fijne zaak met vriendelijk personeel. Ook het terras is met mooi weer erg aangenaam. De bestelling was er vlot en het eten was heerlijk. Trek in wat lekkers en toe aan een pitstop in Horst? Bufkes it is!
Zo gezellig en heeel vriendelijk. Het interieur sprak ons enorm aan. Iets kleins gegeten. Lekker. Miste wel wat ketchup bij het worstenbroodje.
Leuke plek om ff bij tekomen van het winkelen of zomaar om een lekker warme koffie met gebak/broodje te doen.Eten: 5/5
Lekker geluncht, fijn dat onze hond ook binnen mocht. Vriendelijke bediening!
Mooie zaak, vlotte en goede bediening! En natuurlijk verdomd lekkere broodjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid