facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bufkes Corio Center

Adres: Corio Center 13 , Heerlen 6411 LX, NL
Telefoonnummer: 045 400 9070
Stad: Heerlen
Route: Corio Center 13
Postcode: 6411 LX


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: bufkes tiel, bufkes vestigingen, bufkes wijchen, bufkes wikipedia, bufkes horst, bufkes helmond, bufkes zutphen, bufkes heerlen woonboulevard
Recensies
Leuke plek, altijd gezellig. Het leuke personeel werpt altijd een glimlach als je ze begroet. Echter, het enige wat me stoort is dat de website vermeld dat wanneer je de combi deal pakt soep met broodje voor €8,75, dat je een broodje naar keuze mag kiezen. Maar pas op! dit kan ondanks de deal alsnog invloed hebben op de prijs. Zo betaal je €11,- voor een broodje kip curry & een klein soepje i.p.v. de aangegeven €8,75.
Heerlijk, maar een beetje te zout. Aantrekkelijke kaart met veel keuze!Eten: 4/5
2 dagschotels sate besteld krijg je 2 papieren bakjes met magnetron sate, ,als je een frietjes wilt eten moet je eerst alles sate opeten voordat je frieten hebt, bestel je ook nog een tosti voor kinderen zeg je erbij alleen ham en kaas wat krijg je ? Ham kaas en kruidenkaas, hier komen wij niet meer!! Mensen ik adviseer jullie om lekker bij de woonboulevard te gaan eten, veel beter.
Een lekker broodje gegeten. De bediening was top Niks op of aan te merken. Vegetarische menuopties: Genoeg te kiezen.
Erbarmelijk slecht. Mijn kritiek schrijf ik op het moment dat ik ben bekomen van de schrik, door wijze van benadering van het personeel.
Heerlijke Service en bediening is geweldig. Wordt al snel geholpen door de serveerster. Lekker Limburgse broodjes sjink, Limburgse lekkernij.
Wat een verademing!! Gewoon een ouderwets gezellige BUFKENS. Allemaal jong en enthousiast personeel. Gewoon een van de betere lunchgelegenheden in een steeds stiller en leger wordend Corio winkelcentrum. Er wordt echt een heerlijk broodje geserveerd, lekker vers samen met een kopje soep. Gewoon voor een eerlijke prijs en laten we eerlijk zijn dat kom je wel eens anders tegen. Dus niets dan positieviteit te melden. Misschien toch een klein puntje van kritiek......."Kom zo snel mogelijk terug met een broodje Limburgs spek" sinds enige tijd is dat verdwenen van de kaart terwijl juist dat een van de toppers was! Verder helemaal blij met jullie!
Bufkes staat bekend van met hun broodjes Limburger. En vele lekkere broodjes. Ik zie wel elke maand een nieuw recept dat wordt toegevoegd aan het menu. Jammer dat me favoriete broodje pulled beef eruit is. Maar toch een aanrader om er heen te gaan. Super vriendelijk persoon en een leuke sfeer. Bediening is top.Eten: 4/5
Aardige bediening. Eten zo als ik het wil met extra,s Vegetarische menuopties: Genoeg keus Parkeren: Parkeren ligt ernaast
Super goed verzorgde broodjes en soepje. En ook het kippe pasteitje was heel goed. Vriendelijke bediening is hier ook aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid