facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buena vida autoverhuur

Buena vida autoverhuur

Info

Buena vida supercar verhuur is gespecialiseerd in het verhuren van exclusieve auto's. Wij verhuren onze auto's in de hele Benelux. Bruiloften specialist!



"Buena Vida is Europees marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto’s: Supercars. Sportauto’s, luxe auto’s en SUV’s van onder andere Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, McLaren, Mercedes en Porsche. Privé of zakelijk, een uur, een dag, weekend, vakantie, huwelijk of event; je kunt voor elke gelegenheid bij Buena Vida in Maassluis terecht."
Adres: Leemolen 46, 2678 MH De Lier
Telefoonnummer: 0174700248
ln.ruuhrevotuaadivaneub@ofni
Stad: De Lier
Route: Leemolen 46
Postcode: 2678 MH



op zoek naar gerelateerd: buena vida autoverhuur recensies, ferrari huren, supercar verhuur, ferrari huren utrecht, lamborghini huren prijs, sportauto huren, lamborghini huren nederland, sportauto huren zelf rijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olsthoorn Truck & Trailer Service Olsthoorn Truck & Trailer Service 83 meter Je wordt direct en vakkundig geholpen bij elke storing of defect en niet onbelangrijk...
Tomaad Banden Tomaad Banden 471 meter Vriendelijke en behulpzame ondernemer.
Autobedrijf Grootscholten B.V. Autobedrijf Grootscholten B.V. 1 km Vriendelijke mensen en komen altijd met een goed advies. Wij zijn hier graag klant!
ijsbar.nl ijsbar.nl 1 km Altijd een koud drankje binnen handbereik? Met onze verschillende modellen ijsbarren ...
Buitelaar verhuur Buitelaar verhuur 1 km Verhuur van de leukste ijsbarren, pop-up kas, piaggio, Mini-bar
Autobedrijf Van Essen B.V. Autobedrijf Van Essen B.V. 3 km Super ! Zaak heel prettig contact gehad.
Recensies
Voor een weekend de Ferrari FF gehad, enorm veel plezier gehad met deze auto, het uitlaatsysteem is echt een verlengstuk van deze auto. Vooraf duidelijk gecommuniceerd met Danny, ter plekke vriendelijk geholpen, ook vooraf de auto goed bekeken op eventuele schade's, achteraf netjes mijn borg terug gehad.
Ik ben erg blij dat ik voor Buena Vida Supercars heb gekozen om de auto voor het gala van mijn zoon te huren. Vanaf het eerste moment is het mail/telefonisch contact informeel, maar professioneel geweest. Alles ging soepel. Danny was klantgericht, dacht mee, gaf advies en uiteindelijk was maatwerk mogelijk. Erg fijn! Wat een mooie ervaring was het rijden in de zwarte Mercedes AMG GT63. We hebben genoten van power, de luxe en de looks. We hadden veel bekijks in de stoet voor het galabal. Ik vind ook dat Buena Vida Supercars zeker concurrerende prijzen hanteert en er zitten geen addertjes onder het gras. We komen zeker terug voor het galabal van mijn andere zoon. Bedankt voor de mooie en onvergetelijke ervaring.
Buena Vida Supercars hebben een prachtige en exclusieve wagenpark. Op 1 juni 2023 heb ik voor de eindgala van mijn dochter, de McLaren 600 LT gehuurd. Daardoor was zij de meest opvallende dame in kwestie geworden op haar dag. En dat is wat elke vader wilt, uiteindelijk. Service en de klantvriendelijkheid is echt top. Jij word goed ingelicht en meegenomen in het gehele proces, waardoor de ervaring om in zo een supercar te mogen rijden, nog geweldiger word. Om en al, heb ik een fijne dag gehad en mijn dochter heeft een geweldige en unieke moment ervaren. In de toekomst kom ik daar zeker voor terug en adviseer iedereen, om dat ook te komen doen. Buena Vida Supercars krijgt van ons, een dikke vette 10!
Geweldige ervaring! Vorige week heeft mijn vrouw mij verrast met een middag rijden in een Lamborghini Huracan Spider. Alles was keurig verzorgt en de uitleg was tot in de nopjes toe geregeld, zodat ook mijn vrouw in een Lamborghini durfde te rijden . Heel de middag heeft het hele gezin voornamelijk de kids en ikzelf als grootste kind genoten van deze auto. Uitstraling van de auto, het geluid van de V10, het rijgedrag, echt allemaal formidabel! Een ervaring rijker en eentje om nooit te vergeten. Vele leuke reacties onderweg. Zoals ikzelf mijn kinderen doe aantikken als er een supercar voorbij rijd, zag je dat nu gebeuren als bestuurder van zo’n supercar! Zoals mijn kids zeiden, dus zo voelt een grote YouTuber zich dus . Bij terugkomst hebben wij alle andere mooie supercars kunnen bekijken. De auto werd uiteraard zowel bij het vertrek en de inname grondig bekeken en werd er nog een rondje mee proefgereden om te kijken of alles nog goed functioneerde. Lijkt mij niet anders dan normaal, met deze prijsklasse voertuigen. Uiteindelijk nog een leuk en leerzaam gesprek gehad met Stanley en zijn collega onder het genot van een drankje! Kortom, als jij een exotische auto wilt ervaren, gebruiken voor een bruiloft of andere doeleinden, dan is Buena Vida Supercars een absolute aanrader!! P.S. En Ja, ik ben super gezegend met zo’n vrouw die dit allemaal voor mij heeft geregeld, echt een kanjer
Ik had het geluk om de Rolls Royce te huren bij Danny en het was een ervaring die ik nooit zal vergeten. De auto was prachtig en adembenemend in elk opzicht - van de prachtige buitenkant tot het luxueuze interieur. Het was duidelijk dat de auto goed was onderhouden en in uitstekende staat verkeerde. Danny was een uitstekende gastheer en zorgde ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde tijdens de rit.
Wij hebben voor onze bruiloft de Dodge Ram gehuurd ik wilde graag een Westland Limo zoals wij dat noemen gehuurd bij Buena Vida Supercars. Wat een beest van een wagen!!! Bij het kijken naar de auto's werd echt tijd voor je genomen super gaaf het liefst ga je overal even in rijden hoe druk het ook was die dag. Vervolgens werd de auto op onze trouwdag netjes voor de deur afgeleverd en daarna even samen rustig een rondje gereden om de auto even te leren kennen. In de avond is de auto netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Ik kom zeker terug want er staan nog heel veel gave auto's die het waard zijn om een ritje in te maken!!
Mijn recente ervaring met Buena Vida Supercar Verhuur was verre van bevredigend. Na het huren van een auto bij hen, merkte ik al snel dat ze probeerden om de borg in te houden voor schade die al aanwezig was. Gelukkig had ik het voorval vastgelegd op beeld, waardoor ik Danny, een medewerker van Buena Vida Supercar Verhuur, de mond kon snoeren. Bij het ophalen van de auto, inspecteerde ik zorgvuldig het voertuig en ontdekte ik enkele bestaande schades die niet waren vermeld in het huurcontract. Ik meldde dit onmiddellijk aan Danny, maar tot mijn verbazing probeerde hij zonder aarzeling de schade op mij te verhalen en mijn borg in te houden. Gelukkig had ik voorzorgsmaatregelen genomen en het hele proces gefilmd. Toen ik dit videobewijs aan Danny liet zien, veranderde zijn houding meteen. Hij had geen andere keuze dan toe te geven dat de schade er al was en dat ik er niet verantwoordelijk voor was. Het was een opluchting om te zien dat mijn rechtvaardigheid zegevierde. Niettemin was ik teleurgesteld in de handelswijze van Buena Vida Supercar Verhuur. Het is onacceptabel dat ze probeerden om schade die er al was op mij te verhalen, zonder enig bewijs of basis. Dit soort oneerlijke praktijken schaadt het vertrouwen van klanten en geeft een negatief beeld van het bedrijf. Hoewel mijn conflict uiteindelijk werd opgelost, kan ik niet voorbijgaan aan het feit dat mijn ervaring met Buena Vida Supercar Verhuur verre van aangenaam was. Het incident heeft mijn algehele indruk van het bedrijf negatief beïnvloed. Ik hoop dat ze hun beleid en werkwijze herzien om ervoor te zorgen dat klanten eerlijk en rechtvaardig worden behandeld, zonder ongegronde beschuldigingen of pogingen om onterecht geld in te houden.
Mercedes AMG GT-R voor onze trouwdag gehuurd, wat een ervaring om mee te rijden en wat een mooie plaatjes zijn ervan geschoten! Echt een toevoeging aan onze mooie dag, ook de ophaal service was top. Geen omkijken naar, goed geregeld allemaal. Ook het telefonisch- en mailcontact is goed. Een aanrader!
Super fijn contact, zeer toegankelijk en vanaf het moment dat je je rijbewijs hebt staan de deuren voor je open! Super leuk dat zo'n auto huren zo vroeg al mogelijk is! Een droom die uitkwam!
Geweldige dag gehad met de Bentley Flying Spur. Fantastisch dat je als 18-jarige autoliefhebber zoveel vrijheid krijgt met zo’n auto. Alles was snel geregeld en de borg werd netjes op tijd weer terugbetaald
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid