facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buen Apetito Mexicaanse & Zuid Amerikaans Grill restaurant

Info

Mexicaans -Zuidamerikaans restaurant & lunchroom ook afhalen en bezorgen
Wij zijn geopend 7dagen in de week



"Buen Apetito Mexicaans restaurant in Marum dat nu 6 jaar bestaat. Je kunt er genieten van de lekker Mexicaanse en Zuid Amerikaans .In de zomermaanden kun je ook gebruik maken van het terras."
Adres: De wending 25, 9363 AZ Marum
Telefoonnummer: 0594699817
Stad: Marum
Route: De wending 25
Postcode: 9363 AZ


Recensies
Totaal niet gekregen wat beloofd werd op Social deal en op de website! Was ook niet Mexicaans te noemen. Op internet staat een burger in een tortilla met guacamole +salsa. Daarbij was nog van alles beloofd aan salade en rijst enz. Wat we kregen: een burger op een italiaanse bol met knofloosaus! Daarnaast probeerde ze ons ook nog af te zetten door veel teveel te rekenen voor de drankjes, namelijk 4.50 euro per glas cola zonder prik. Niet eens in een flesje. Heel slecht en een No go!
Vanavond voor het eerst gegeten bij Buen Apetito en de laatste keer, mijn vrouw kan beter Mexicaans koken en het is er erg duur. De bediening is een lachertje, duurt lang en ze zien het werk echt niet.
Heerlijk gegeten via sociaal deal. Erg veel keus en erg smakelijk. Tegen meerprijs mochten we bijgerecht bij bestellen. Werd keurig vermeld. Alles zoals in de deal kregen we. Waren met meerdere personen en allemaal hebben we genoten.
Het eten is goed, maar ik miste de echt Mexicaanse smaken. Alle gerechten lijken qua smaak nogal op elkaar. De prijs is redelijk, en het personeel is vriendelijk Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid vlak bij.
Beetje jammer dat wanneer je belt om af te halen, je wordt verwezen naar de website, waarbij je later wanneer je je eten haalt je merkt dat je minstens 1,85€ meer hebt betaald niet rekening houdend dat ik de rijst en crème fraiche, wat een extra 3€ was alleen op de website heb je niet de optie om die niet te bestellen, niet wou Ala, verder is de service en de smaak van het eten goed. Dus als je de suggestie om via de website te bestellen negeert en gewoon precies bestelt wat je wilt komt het helemaal goed
We zitten op vakantiepark Cnossen in Nietap en hier eten laten bezorgen. We werden gebeld toen ze bij de poort stonden. Vlotte en vriendelijke bezorging. En lekker gegeten.
Het eten is aan de dure kant en niet te eten. Hun mexicaans komt niet eens in de buurt van echt mexicaans. Kip heeft een rare smaak. Al met al €40 in de prullenbak gegooid.
Al meer dan zes jaren klanten bij deze restaurant altijd goed eten een netjes verzorgd een vriendelijke medewerkers geen mini punten na mij mening !!!!
Wij hadden de mixt grill hier bij zie je dat men voor kwantiteit en niet voor kwaliteit gaat. Het vlees was droog en taai is te koud op de gril gelegd. De smaak was redelijk goed maar de worst die er bij zat hoort niet in een mixt grill.
Zeer goed eten voor een schappelijke prijs. Ik haal regelmatig wat bij hun op. De porties zijn voldoende om goed vol te raken. Ik zou zeggen je hebt echt waar voor je geld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid