facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budoclub Tryitout

"Mijn naam is Michael Walters, ik ben 44 jaar, getrouwd en samen hebben we 2 honden. In september 2010 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Budoclub Tryitout, omdat sport mijn passie is.Ik ben mijn hele leven actief geweest in de sport, ik heb opleidingen in deze richting gedaan en de afgelopen 10 jaar ben ik hoofd instructeur bij Budoclub Tryitout. Ik ben gediplomeerd vechtsportdocent, conditieherstel trainer en opgeleid om met autisme om te gaan.Fanatiek, resultaatgericht en professioneel omschrijven hoe ik met mijn bedrijf en de sport om ga. Verder is plezier een belangrijk onderdeel tijdens mijn trainingen – zowel voor mij als voor de deelnemers."
Adres: Sluis 22a, 2964AR Groot-Ammers
Telefoonnummer: +31615048156
Stad: Groot-Ammers
Route: Sluis 22a
Postcode: 2964AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be Happy Neurocoaching Be Happy Neurocoaching 4 km Neuro coaching, volgens de wetten van de natuur. Met de juiste focus van wens naar we...
Recensies
Heel leuk en leerzaam voor de kinderen, laagdrempelig en zeer goede en vriendelijke begeleiding. Ook voor de volwassenen goede begeleiding. Echt een super aanrader!!
Leuk, Leerzaam, Verzorgd. Nette mensen, en mooie school voor Jiujitsu, Fitness en nog veel meer.
Niet alleen Budo maar ook fitness, krachttraining, div. groepslessen . Goede begeleiding. Prima sfeer. Niet te druk. Wel veel apparaten, daardoor een beetje krap.
Bij Budoclub Trytiout is buiten het leren ook de sfeer erg belangrijk. Meester Michael geeft de lessen vanuit zijn hart en ze zijn super leuk. Buiten de reguliere lessen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals vechtbal, vriendjes- en vriendinnetjesdag. Ikzelf heb hem als persoonlijke trainer om mijn weerbaarheid te vergroten. Het hele gezin is actief bij Budoclub Tryitout. Het is een aanrader.
Leuke budoclub! Ook voor meiden. Ik heb er geleerd om van mezelf af te bijten en mezelf te verdedigen. Grappige en strenge leraar. Gezellige groep.
Nog steeds de mooiste dojo in de regio met de leuke combinatie van vechtsport en fitness.
Vertaald door Google Erg goed Origineel Muy bueno
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid