facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budo Ryu Koersen

Budo Ryu Koersen
"Bij st. Budo Ryu Koersen kun je Karate en Kobujutsu trainen. In de lessen krijg je zelfverdediging, kracht- en conditietraining, en natuurlijk diverse karate technieken zoals klemmen, trappen, blokken etc. Kobujutsu is het gewapende deel van Karate. Je leert om te gaan met 8 veschillende wapens die ze in het oude Japan gebruikten voor zelfverdediging. Dus heb jij zin in sport en beweging in combinatie met vechtsport kom gerust eens meetrainen en geef je op voor een grais proefles via de website of email."
Adres: Blauwe Ring 90 A , Assendelft 1566, NL
Telefoonnummer: 06 14151377
Stad: Assendelft
Route: Blauwe Ring 90 A
Postcode: 1566


Recensies
Mijn twee zoons doen al geruime tijd aan karate bij Budo Rye Koersen. De lessen die gegeven worden zijn gevarieerd en er wordt altijd met veel enthousiasme, inzet en humor les gegeven. Kinderen werken er aan hun conditie, maar bouwen ook aan hun zelfvertrouwen. Het mooiste om te zien is dat ze vooral heel veel plezier hebben. Sensei Robin Koersen doet het zó leuk dat ik met m'n 42 jaar sinds enige tijd ook ben toegetreden tot de wereld van karate en meetrain met de gezellige senioren groep. Budo Ryu Koersen? Absoluut een aanrader. Osu!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid