facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budgetbril

Budgetbril

Info

Bij Budgetbril koop je een voordelig montuur én glazen. Maar je ogen worden gemeten door een gediplomeerde opticien bij Heutinck Optiek.

Geschiedenis

Budgetbril is een onderdeel van Heutinck Juwelier & Optiek, sinds jaar en dag specialist in kijkoplossingen op maat, advies bij oogproblemen en exclusieve brillen met Rodenstock glazen.

Budgetbril heeft monturen en glazen uit een lagere prijsklasse en voor de oogmeting ga je naar een gediplomeerd opticien bij Heutinck Juwelier & Optiek aan de overkant van het plein. Zo houden we de bril betaalbaar én garanderen we een goede kwaliteit. Die leuke, betaalbare én goede bril koop je nu dus gewoon in Ulft. Je hoeft niet meer naar Hans Anders, Pearle of SpecSavers in een andere plaats.

Bij Budgetbril weet je op voorhand precies wat je kwijt bent voor een bril. Al onze brillen zijn standaard ontspiegeld, kraswerend en 2 jaar allrisk verzekerd.

Bij Budgetbril heb je al een complete bril vanaf 89,-

Adres: J.F. Kennedyplein 5, 7071BT Ulft
Telefoonnummer: 0315-239950
Stad: Ulft
Route: J.F. Kennedyplein 5
Postcode: 7071BT


Recensies
Prettige winkel en goede service en kwaliteit
Goed geholpen ma helaas kon de afspraak niet door gaan mail wordt niet op gereageerd sinds 6 dagen
In de corona tijd zonder beschermingsmiddelen klanten helpen, waarbij een halve meter afstand of minder onvermijdelijk is, vind ik niet zo geweldig.
Vriendelijk en vakkundig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid