facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budget Home Store Groningen

Budget Home Store Groningen

Info

Veranderingen aanbrengen in uw woonkamer of helemaal opnieuw inrichten voor een leuke prijs. Dat kan bij Budget Home Store. Wat uw smaak ook is.

Geschiedenis

De bewuste keuze als u uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten. Of het nu gaat om een nieuw bankstel, eettafel, tienerkamer of een relaxfauteuil. Voor iedere smaak wat wils en zeker zo belangrijk: ook voor ieders budget! U vindt bij Budget Home Store een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires. Sommige artikelen zijn direct mee te nemen of snel leverbaar. Dit geven we zowel in de winkels als in de folders aan. En dat doen we ook met trendartikelen, nieuwe artikelen en natuurlijk laten we u ook zien wanneer u een echte deal of sale artikel te pakken heeft!

Dus, of u nu op zoek bent naar eigentijdse, romantische of meer klassieke meubels, u slaagt altijd, wat uw smaak of budget ook is! En laat u verrassen: onze meubels zijn Bewust Betaalbaar!

Nu ook Budget Home Store Opende.

Budget Home Store Opende / IJtsma Livingworld
De Wending 2
9865 VC Opende

Adres: Energieweg 14, 9743 AN Groningen
Telefoonnummer: 050-3114489
ln.erotsemohtegdub@negninorg
Stad: Groningen
Route: Energieweg 14
Postcode: 9743 AN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Vorig jaar januari eettafel en stoelen gekocht. Goede kwaliteit, gunstige prijzen, fijn personeel dat erg behulpzaam is zonder opdringerig te zijn zoals in sommige andere winkels. Denken met je mee! Normale levertijden.
Wij zijn prima geholpen, onze kast die wij lieten bezorgen bleek beschadigd te zijn, geen probleem de week erop hadden wij een nieuwe
Netjes en correct geholpen. Mooie en diverse keuze in meubelen. Veel mooie huis accesoires.
In Januari een dressoir gekocht bij IJtsma Opende. De dressoir is vorige week zaterdag 12/11 afgeleverd. In de 7 maanden levertijd heeft IJtsma ons diverse keren benaderd dat de levertijd iedere keer niet gehaald zou worden en dat het opgeschoven zou worden. Uiteindelijk werd gevraagd of we de koop wilden annuleren of een extra korting. We hebben gekozen voor de korting en de dressoir is naar volle tevredenheid afgeleverd zonder afleveringskosten.
Niet zo budget, als je zou hopen. Maar leuke spullen voor redelijke prijzen. Er moet wat voor je bij zitten, en over de kwaliteiten valt te twisten. Maar dat geld ook voor de andere zaken daar in de buurt.
Leuke winkel met mooie meubels. Vraag me alleen de laatste tijd steeds meer af hoe budget het is... lijkt steeds meer de prijzen te hebben zoals in de "normale" winkels
Mooie meubels voir elk wat wils. Kwaliteit en prijs zijn goed op elkaars gestemd. Geen verkoper die jeconstant achter na loopt. Bij vragen is het personeel goed op de hoogte en kunnen ze je prima helpen. Vriendelijk personeel
Niet echt budget, veel hoge prijzen. Niet heen gaan als je geen groot budget hebt
Voor iedere knip wat te koop,verder een nette winkel
Geweldig echt een aanrader om kijkje te nemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid