facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budget Food Musselkanaal

Budget Food Musselkanaal

Info

Budget Food Musselkanaal De goedkoopste winkel van Musselkanaal en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten!

Geschiedenis

Budget Food Musselkanaal De goedkoopste winkel van Musselkanaal en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten!

In het assortiment van Budget Food vindt je producten van bekende A-merken maar dan voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

Budget Food zoekt voordelige restpartijen – partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd is of waarbij de producten soms iets korter houdbaar zijn. Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren.

Ook vindt u in de winkel van Budget Food een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz...) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Budget Food Musselkanaal heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker uit de regio

Het assortiment food en non food wisselt wekelijks, bezoek onze winkel en laat u verrassen door de lage prijzen. Meer info op www.budget-food.nl

Adres: Marktstraat 83, 9581 AG Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599745009
ln.doof-tegdub@laanaklessum
Stad: Musselkanaal
Route: Marktstraat 83
Postcode: 9581 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: budget food leeuwarden, budget food facebook, budget food winschoten, budget food zwijndrecht folder, budget food dokkum, budget food heino, budget food dokkum folder, budget food zwijndrecht openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budget Food Musselkanaal Budget Food Musselkanaal 20 meter Mijn favoriete winkel. Super aanbiedingen maar let wel op de einddatum. Verder niks ...
coop coop 46 meter Matig assortiment, mandjes worden niet altijd schoongemaakt. Het Beter leven vleeskeu...
Kruidvat NL Kruidvat NL 49 meter Slechte zaak en service. Laten klanten lang wachten want ze hebben het "zo druk&...
Poiesz Musselkanaal Poiesz Musselkanaal 177 meter Mooi ingedeelde winkel. Producten zijn makkelijk te vinden. Fijne aanbiedingen.
ALDI ALDI 395 meter Na de vernieuwing sterk gestart maar inmiddels tot een bedenkelijk niveau gedaald. Al...
Vleeschgenoot Vleeschgenoot 521 meter Genieten van natuurlijk, duurzaam, traceerbaar en eerlijk vlees. Met respect voor die...
Recensies
Ik was hier al een paar keer geweest. Vandaag fotos gemaakt voor dit. Personeel is vriendelijk. De winkel is netjes geoordend en leuke prijzen. Ze hebben van alles wat je kan bedenken. Van ijs tot koek, en bier tot frisdrank. Ook kinder spullen hebben ze. Bekijk de fotos. De prijzen zijn ook leuk. We zijn hier niet veel. Dus altijd als we aan deze kant zitten van het land, kijken we even rond.
Winkel zelf is heel goed en hebben veel producten voor weinig.Vindt alleen de leidinggevende heel onaardig die mag wel eens op een cursus omgaan met personeel en klanten.Komt heel star en kil over.
Veel verschillende producten voor goedkope prijs. Veel parkeergelegenheid. Vriendelijk personeel
Leuke winkel met heel veel superkoopjes
Het moet je winkel zijn, niet altijd goedkoper dan de 'normale supermarkten' Ik kom er niet vaak, alleen voor leuke aanbiedingen die ik nodig heb. Wel fijn dat er een DHL punt is gekomen.
Goed koop en goed zolang je maar naar de datums op de producten kijkt
Deze supermarkt maakt misleidende reclame in de folder word met grotere hoeveel heden geadverteerd dan werkelijk verkocht word.
We zijn er wel eens geweest maar heel vaak zijn juist de dingen die je qil hebben al weg .dat is jammer
Goedkoper dan de meeste supermarkten en vriendelijk personeel.
Leuke winkel als je niet op de datum let lekker goedkoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid