facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budget Caravans en Campers

Info

Verkoop en Verhuur van Campers en Caravans

Geschiedenis

Wij verkopen nieuwe caravans van de merken Caravelair, Knaus, Sprite en de top campers van het merk Roller-Team altijd met Laagste Prijsgarantie, gebruikte caravans hebben wij van alle merken in alle prijsklasse, we verhuren gloednieuwe caravans met het meest uitgebreide inventaris van Nederland, leveren voortenten van Walker, Dorema, Isabella en Starcamp en zijn daarnaast zeer actief met caravan verkoopbemiddeling.



"Wij zijn officieel importeur en verdeler voor Nederland van Roller-Team en Mobilvetta campers en officieel dealer van de merken Sprite en Caravelair caravans.Naast nieuwe- verkopen wij ook gebruikte campers en caravans van alle merken en in alle prijsklasse.Camper of caravan verkopen? Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen als verkoop makelaar voor uw camper of caravan.Ook leveren wij als groothandel de originele camper en caravan onderdelen van 22 merken aan schadeherstellers, bedrijven en particulieren.We Verhuren gloednieuwe caravans en campers met het meest All-Inclusive pakket van Nederland onder de naam Rentac."
Adres: Pannenweg 132, 6031 RK Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495 820 280
Stad: Nederweert
Route: Pannenweg 132
Postcode: 6031 RK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caravan & Camper Center Caravan & Camper Center 0 meter Mobilvetta en Roller Team campers. Sprite en Caravelair caravans. Werkplaats voor Ser...
Rentac Camper & Caravan Verhuur Rentac Camper & Caravan Verhuur 0 meter Super fijn bedrijf om een caravan te huren ! We Zijn vriendelijk ontvangen en er word...
Mobilvetta Campers Mobilvetta Campers 0 meter Vriendelijk onthaal. Goede uitleg over het gevraagde item.
Rollerteamcampers Rollerteamcampers 0 meter Veel te bekijken. Jammer dat je overal een sleutel voor moet regelen.
Raema Caravans & Campers b.v. Raema Caravans & Campers b.v. 479 meter We hebben onlangs een dethleffs caravan gekocht bij Raema. John en zijn team hebben o...
Recensies
We hebben hier een clinic gevolgd, georganiseerd door caravan trekker.nl, mbt uitleg en rijden met een caravan. Kogeldruk, belading etc.komt ook ter sprake. Je gaat zelf aan de slag mits aangemeld met rijden met een caravan achter de auto. Een absolute aanrader als je nul ervaring hebt. Zeer interessant en het lijkt gemakkelijk.... Eigenlijk zou het, mijns inziens, verplicht gesteld moeten worden.
Uitstekende verkoopbemiddeling.Goede duidelijke afspraken; service prima; snelle verkoop en afhandeling.Top.
Heel fijn bedrijf
Aankoop nieuwe caravan in 2018 met redelijk wat gebreken. Jurgen met team hebben de zaken wel gerepareerd maar wat kost het een moeite om de mensen te bewegen zeg. Je moet erachter aan blijven lopen en maar reminders sturen. Telefonisch vaak onbereikbaar.
Grote showroom, sinds enige tijd geen eigen werkplaats meer, je moet dan naar Liessel. Dus alleen nog maar een handelaar. Als je volledig ontzorgd wil worden kan je beter verder kijken. Zeker bij een nieuwe caravan of mobilhome. After sales laat namelijk te wensen over.
Dit jaar heb ik hier een Sprite Cruzer 495sr gekocht. Ze hanteren vaste prijzen dus geen bijkomstige kosten en dit maakt het zeer overzichtelijk. Ook hebben ze veel showroom modellen staan dus je weet wat je koopt. We hebben onze oude caravan hier via bemiddeling op zeer korte tijd kunnen verkopen voor het door ons gewenste bedrag. Dus enkel pluspunten voor caravancampercenter.
Vriendelijk personeel, heel behulpzaam! Mooie hal. Genoeg keuze. Een aanrader om naar toe te gaan.
Er waren geen buscampers aanwezig. Dit door de grote verkoop. Het was daar wel een rommeltje.
een onderdeel voor de camper nodig. supersnelle en goede service leek het. een week na betaling van het onderdeel echter nog niets ontvangen en geen reactie meer op mail. later wel goed opgelost !
Altijd een hartelijke ontvangst, bereid tot meedenken en openstaan voor out-of-the-box ideeën.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid