facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Budels Bier | Budelse Brouwerij

Budels Bier | Budelse Brouwerij

Info

Sinds 1870, onafhankelijk, klimaatneutraal, 4de generatie, Carine, Gerard & Harry Arts. 22 Smaakvolle Budelse Bieren, waarvan 12 biologische en 4 alcoholvrije bieren. Ontdek en Geniet!

Geschiedenis

Het is 1870 als onze overgrootvader, Gerardus Arts de deuren opent van zijn eigen bierbrouwerij, nu bekend als de Budelse Brouwerij. Vandaag de dag is de brouwerij in handen van de vierde generatie: Carine, Gerard en Harry Arts. Wij hebben de kneepjes van het brouwersvak van jongs af aan meegekregen.

Met veel enthousiasme brouwen wij samen met onze toegewijde medewerkers een unieke variëteit aan bieren. Ons paradepaardje is Budels Pilsener, gebrouwen met zacht brouwwater en verfijnd van smaak. Het gehele assortiment bestaat uit 18 smaakvolle bieren waaronder 10 biologische bieren.

Alle bieren hebben hun eigen karakter en zijn zeer herkenbaar. Een echte smaakverrijking. Onze ambitie is om de lekkerste en meest bijzondere bieren te brouwen. Daar zijn wij met hart en ziel mee bezig.

Op deze wijze willen wij u laten genieten van de pure eenvoud van een heerlijk glas Budels Bier. Genieten van de passie van de bierbrouwer. Ontdek Budels en Geniet!

www.budels.nl
www.twitter.com/budelsebieren
www.instagram.com/budelsebieren
https://plus.google.com/105453970184672937254/posts



"De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij met een eeuwenoude traditie. Sinds 1870 verankerd in het hart van het Brabantse Budel. Opgericht door Gerardus Arts onder de naam ‘De Hoop’. Inmiddels leiden wij, de 4e generatie van de familie Arts, met veel liefde voor het brouwersvak, de brouwerij.Ons assortiment bestaat uit 23 Budelse Bieren, waarvan 13 biologische en 5 alcoholvrije bieren.Ieder bier heeft een eigen receptuur endaardoor een unieke en uitgebalanceerde smaak.Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater uit eigen bron. De 13 Biologische Bieren van Budels dragen het EKO keurmerk en zijn Skal gecertificeerd.Ontdek jouw favoriete Budels en geniet!"
Adres: Nieuwstraat 9, 6021 HP Budel
Telefoonnummer: 0031 495 491369
Stad: Budel
Route: Nieuwstraat 9
Postcode: 6021 HP



op zoek naar gerelateerd: Budels bier alcoholvrij, Budels Bier waar te koop, Budelse Brouwerij vacatures, Gerard Arts Budel, De Bierparel Budel, Batavier bier, Budels Kolos, Budels Ongefilterd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brouwerij Janszoon Brouwerij Janszoon 424 meter Thuisbrouwerij
Recensies
Echt lekker verschillende soorten bier met smaak, echt genieten!
Leuke kleine brouwerij met een leuk winkeltje met speciale bieren.
De alcoholvrije Pale Ale van Budels vind ik een heerlijk biertje. Dorstlessend en vol smaak.
Modern efficiënt bedrijf met prachtige producten
Leuk kleine winkel vooral als je op zoek bent naar de speciale Budelse bieren...
Superervaring door rondleiding door de brouwerij. Nadien exclusieve proeverij.
Leuke kleine brouwerij met lekkere biertjes
Vertaald door Google Pas op, de stand is gesloten.. je rijdt hier extra kilometers en alles is gesloten, ook al staat er dat het open is. Het is jammer.. Origineel Achtung geschlossen die Bude..da fährt man extra kilometerweit hierhin und alles zu obwohl da steht das geöffnet ist .schade ..
Vertaald door Google De bieren zijn goed! De servicemedewerkers zijn allemaal zo aardig? Origineel The biers are good! The service persons all are so nice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid