facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buddy's Bikes

Buddy's Bikes

Info

Buddy's Bikes is er voor in en verkoop van gebruikte motorfietsen en brommers. zoekt u iets of wilt u een motor kwijt? bij Buddy's Bikes willen wij u graag helpen.



"In- en verkoop motoren en brommers"
Adres: Wolvega
Telefoonnummer: 613423249
Stad: Wolvega


Recensies
Dik tevreden! Anticiperend op het halen van mij motor rijbewijs met code 80 opzoek gegaan naar een motor met 35 KW. Na overleg met Buddy uitgekomen bij een prachtige suzuki Bandit 600N die kwa afmetingen voor mij perfect is. Deze had echter te veel KWs, maar door axtief mee te denken een plek gevonden waar deze voor een schappelijke prijs kon worden begrensd. Buddy heeft dit allemaal voor mij geregeld, geen zorgen of omkijken naar! Aanrader!
Voor een mooie prijs een prachtige suzuki gsf bandit 1200s gekocht. Bij aankomst was de motor nog eerlijk koud en hoorde je ook duidelijk dat hij ook koud goed start. Na alles gecontroleerd te hebben, een proefrit kunnen doen die super goed beviel. Gelijk de eerste dag bijna 200km zorgeloos gereden met veel plezier. Buddy's Bikes is zeker een aanrader als je opzoek bent naar een eerlijke motor, die niet mooier neer wordt gezet dan dat hij daadwerkelijk is. Ik kom hier zeker een keer terug!
Afgelopen maandag me motor gekocht bij BuddysBikes een mooie R1 We werden het over prijs eens en een prima service! Motor werd bij me thuisgebracht. Hele nette ongedwongen sfeer en komt zijn afspraken na. Gewoon top en fijne kerel Zeker een kijkje nemen als er een leuke motor voor je staat! Aanrader
Mijn motor verkocht via Buddy's Bikes. vooraf heeft Buddy de motor bekeken en zijn we samen tot een prijsstelling gekomen. de communicatie tijdens het verkoop proces was uitstekend. de gemaakte afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. kortom zeer tevreden of het hele proces en zeker een aanrader!
Mijn motorscooter heb ik te koop aangeboden via Buddy. Afspraken vooraf waren erg duidelijk en transparant, en hij doet er heel veel aan om hem voor de beste, en eerlijkste prijs te verkopen. Top service!!!
Top vent ging kijken voor tl100s dat vond ik niet zo Toen me droom bike aprilia tuono en dat is hem geworden zeer correct kerol buddy. ik raad hem aan Mocht proefrijden en was verkocht . mooie prijs voor me oude gekregen echt top
Meerdere motoren mogen test rijden. Helaas voor Buddy ergens anders mijn eerste droom motor gevonden. Toch een erg positieve ervaring gehad!
Prima geholpen Mooie motor gekocht
Vandaag de motor aan Buddy voor een nette prijs verkocht, dit verliep prettig met een vlotte en professionele afhandeling. Bestlist een aanrader!
Eerlijke handelaar die een prettige sfeer draagt. Je weet gelijk waar je aan toe bent en de prijzen zijn zeker netjes te noemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid