facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buddha Restaurant

Buddha Restaurant

Info

Indiaas en Nepalees Specialiteiten

Geschiedenis

Het concept van de Buddha Restaurant, Zeist is gebaseerd op typische Indiase en Nepalese gerechten. Wij verkopen lekkere Indiase curry en de bekende Nepalese Momo, ook Indiase kerrie masala en Nepalese Dhal Bhat. Wij hebben ook lekkere nagerechten zoals rijstpudding, Kulfi en veel soorten ijs (Kokos Ijs, Mango Ijs, Kaneel Ijs en Pistasch Ijs). Indiaas Tandoori gerechten verkopen wij ook. In de zomer hebben wij een mooi terras. De parkeerplaats ligt naast het restaurant en is groot genoeg. De afhalen en thuisbezorgd doen wij ook.

Welkom en Dank u wel.

Adres: Weeshuislaan 34, 0031 Zeist
Telefoonnummer: 0306933755
Stad: Zeist
Route: Weeshuislaan 34
Postcode: 0031


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 16:00 - 23:00
Donderdag: 14:00 - 23:00
Vrijdag: 14:00 - 23:00
Zaterdag: 14:00 - 23:00
Zondag: 14:00 - 23:00

Recensies
Manman...wat kan díe kok goed koken..! Smullen, iedere keer weer!
Vanavond menu afgehaald. Was heerlijk. Ook goed warm. Echt aan te bevelen
Heerlijk gegeten, we zijn hier de volgende dag weer langs gekomen omdat we er zo erg van genoten. De bediening is super vriendelijk en is erg netjes. Ze droegen allemaal handschoenen en mondkapjes voor de corona maatregeling. Je kan hier ook eten afhalen.
Op dit moment alleen voor afhalen. Maar kwaliteit is zoals altijd uitstekend. Binnen 20-30 minuten kun je al afhalen. Hygiene is ook uitstekend met mondkapjes etc.
Heerlijke gerechten. Vriendelijke bediening. Op aanvraag extra pittig bereid. Super!
We hebben al bij veel indiase restaurants in nederland gegeten maar Buddha in zeist is echt een van de toppers! Echt heerlijke smaken, de korma is hier geweldig, maar de tandoori chicken tikka moet je ook zeker proberen. Weinig Indiase restaurants die hieraan kunnen tippen. Wij kunnen geen minpunt bedenken.
Echt heerlijk eten! Echt een ervaring!
Super lekker vegetarisch en Nepalees gegeten. Menu Buddha kan ik zeker aanbevelen. Heerlijk dat we in deze Corona tijd toch nog zo kunnen genieten van het Indiaase restaurant Buddha in Zeist.
Aardig personeel, lekker eten. Ik bestelde een 3 gangen menu, de bediende zei dat dit vegan gemaakt kon worden. Het kwam er op neer dat het naanbrood en het toetje weg gelaten werd. Dat was teleurstellend.
Uitsteken Indiaas eten. Goed op smaak en zeer ruime porties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid