facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buck's

Buck's
Adres: Oudegracht aan de Werf 159 , Utrecht 3511 AL, NL
Telefoonnummer: 030 233 4826
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht aan de Werf 159
Postcode: 3511 AL


Openingstijden

Dinsdag: 15:00-00:00
Woensdag: 15:00-00:00
Donderdag: 15:00-00:00
Vrijdag: 15:00-00:00
Zaterdag: 15:00-00:00
Zondag: 15:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: bucks youtube, bucks meaning, milwaukee bucks selectie, bucks vertaling, bucks money, bucks uk, bucks geld, bucks betekenis
Recensies
Buck's heeft maar een klein menu. Maar alle gerechten die we probeerden waren prima. Fijne bediening en een milkshake om niet te vergeten. Buck's only has a small menu. Everything we tried was good. Nice service and a milkshake you won't forget. Buck's is in a corner at water level. Bit hard to find but a rewarding surprise.
Goede ribs en killer nachos. Gewoon een goede plek voor bbq dishes en erg fijn personeel.
Vrij rustig voor een zaterdagavond, maar dat kwam ons te goede aangezien het eten en drinken in een vlot tempo op tafel stonden. De spareribs waren erg mals en smaakte goed, de starters ook. De onion rings waren qua smaak vrij authentiek vergeleken wat ik op de US west coast gegeten heb. Na de tijd nog een huisgemaakte cocktail besteld. Al met al niet duur voor wat je krijgt. Enige minpuntjes waren dat er wat tocht was en kon het bakpapier onder mijn spareribs niet echt plaatsen, ik moest er op letten dat er geen stukjes meeliften tijdens het eten.
Dit restaurant slaat helaas met alles net de plank is. Ze proberen een hip concept neer te zetten en creatief met klassieke gerechten te zijn, wat helaas niet echt goed uitpakt. Bij binnenkomst hing er al een soort van rioollucht in het restaurant. De inrichting was vrij kaal en niet erg sfeervol. Als voorafje hadden we de nacho’s en brood met dip. Bij het brood kwam een aioli die naar mayonaise smaakte, een bevroren roomboter en een soort van cocktail saus. Bij de nacho’s kwam geen sourcreme, salsa of guacamole, maar weer dezelfde mayo en cocktailsaus. De hoofdgerechten waren ook niet al te best. De sparerribs waren mals, maar zeer smaakloos. Zelfs de hot & spicey hadden nauwelijks smaak. De BBQ spareribs zijn niet in BBQ saus gemarineerd, je kreeg er alleen een klein kuipje BBQ-saus bij. De chicken strippers zijn niet van puur kipfilet gemaakt en de chicken wings waren sompig en weer smaakloos. Het lijkt alsof ze het vlees helemaal niet kruiden. Over de chili cheese fries zat geen echt gesmolten kaas, maar een poederige kaassaus. Lijkt alsof ze gewoon een aanmaak sausje uit een pakje hadden gebruikt. De guacamole was donkergroen en leek meer op spizanie met veel te veel zout erin. De aardappelsalade smaakte ook nergens naar. We wilden nog een toetje en koffie achteraf, maar ze hadden eigenlijk 0 opties. Ze hebben geen koffie machine en serveren alleen filterkoffie, dus zelfs een cappuccino of espresso is teveel gevraagd. Al met al was het eten smaakloos en gemaakt met goedkope, kant-en-klare ingredienten. Klassiekers zoals nacho’s en chilli cheese fries zijn door dit restaurant verkracht. Het eten was ook belachelijk duur, voor de kwaliteit die je krijgt. Ik kom hier nooit meer en raad iedereen ook af hier te eten.
Buck's BBQ House zit verborgen in een rustiger stukje centrum onder een brug, maar is absoluut de moeite waard! Let er wel op dat het lastig te bereiken is voor mensen die slecht ter been zijn. Je moet een steile trap af naar de kade en het is daar erg smal langs het water. Op de kaart staan eenvoudige gerechten met soms verrassende combinaties bijv. madame Jeanette popcorn bij de buikspek. De gerechten zijn niet duur al zijn sommige bijgerechten niet bij de prijs inbegrepen, uitstekend bereid en heerlijk! De spareribs zijn bijzonder mals en vallen zo van het bot. Bediening is informeel en vriendelijk. Interieur en sfeer geven het gevoel van een barbecue bij vrienden thuis. Aanrader!
Spareribs zijn zacht en ok qua smaak, ze verslaan helaas niet de spareribs van Broadway, dat blijven toch de lekkerste. Mijn pork belly was mwah, de Philly Cheese Steak kwam zonder broodje wij verwachten allemaal dat het op een broodje zou komen zoals het hoort maar de big ass milkshake en de churro's waren wel erg lekker. We hadden een aardige ober, maar toen we buiten gingen roken kregen we van een andere serveerster de waarschuwing het gangpad vrij te houden vanwege de buren K-sjot. En dat was dicht, er was niemand, dus we keken elkaar aan van "maakt ze nou een grapje!?". Was beetje vreemd. Inrichting niet bijzonder sfeervol en voor een man die een buggy voortduwde was het onmogelijk om tussen de tafeltjes te rijden, dus ik zou zeggen laat de buggy thuis. Wel prima tent maar ik zou hier zelf niet nog een keer terugkomen, er zijn leukere, gezelligere eettenten met lekkerder eten te vinden in Utrecht. Sorry BBH.
Hier nu twee keer gegeten. Het eten is echt dikke prima. Van wat ik nu heb geproefd zijn de ribs, pork belly, nachos en mac and cheese truffel zeker aan te raden. Verder prima bierkaart en een heerlijke merlot-wijn. De bediening is leuk en alert.
Met partner hier gegeten en mocht niet buiten zitten terwijl tafel leeg is, kreeg te horen dat het voor 4 personen is. Even later is er toch 2 personen die daar gaan zitten. Personeel houdt buiten andere tafel in bezit die hadden niets te doen, was niet druk terwijl klanten binnen moeten gaan zitten. Eerst instantie wist niet dat ze personeel waren, omdat ze normaal gekleed zijn en drankjes zaten drinken. M.a.w. de ontvangst en service is echt zeer teleurstellend. Voorgerechten zijn redelijk, de hoofdgerechten matig en de nagerechten zijn niet om over naar huis te schrijven.
24 januari hebben wij met 3 personen dit restaurant bezocht. Wij waren allen zeer tevreden over de bediening vriendelijk. Het eten uitstekend de wijn goed het is er goed vertoeven. Bij thuiskomst zag ik pas dat wij een kop koffie toe gratis hadden gekregen onze dank daarvoor.
Erg slecht restaurant, waar snelle bediening en de kwaliteit van het eten zeker niet op de hoogste prioriteit staan. Ik ging hier samen met iemand eten en terwijl het restaurant voor nog geen 30% gevuld was heb ik pas na anderhalf uur mijn voorgerecht ontvangen. Ook het hoofdgerecht liet daarna nog zeker een uur op zich wachten. Het eten was erg vettig en niet lekker gekruid. Het restaurant zelf is qua sfeer en vormgeving erg inspiratieloos en helemaal niet gezellig, de sfeer van de werfkelder hebben ze ook compleet weg gehaald. Met alle heerlijke andere restaurants in Utrecht zou ik echt afraden hier te eten!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Buck's.

Utrecht amerikaans (traditioneel)

openingstijden, locatie, vervoer. Oudegracht aan de Werf 159 utrecht barbecue kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Buck's adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Buck's. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Buck's delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Broadway Broadway 79 meter Heerlijke en goede kwaliteit stukken vlees en vis. Mooie porties. Super lokatie en ee...
Meat & More Meat & More 142 meter Meat & More De nieuwe restaurant sensatie van Utrecht. Ons verhaal is eenvoudig. Wij ...
Kloek Kloek 421 meter Kloek steekt er bovenuit op basis van prijs/ kwaliteit op de gerechten die zij aanbie...
TGI Fridays TGI Fridays 574 meter Gister ben ik met een groepje meiden hier wezen lunchen! Wat een mooie ruimte, mooi u...
Roost aan de Singel Roost aan de Singel 703 meter Gezellig plekje, leuk personeel, ik ga vaker komen je hebt mooi uitzicht over het wa...
Sushi Today Sushi Today 2 km Heerlijke sushi, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ondanks dat het druk was, hoefden ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid