facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bubbelsfotografie

Bubbelsfotografie

Info

Portretfotografie, naar wens en maat gevormd

Geschiedenis

Hoi!

Mijn naam is Nathalie van Bergen.

Fotografie is altijd een grote hobby van mij geweest.
Het goed en mooi vastleggen van bijzondere momenten zie ik als een geweldige uitdaging dat nooit verveelt.

Na het volgen van diverse cursussen heb ik besloten om de sprong in het diepe te wagen en van mijn hobby mijn werk te maken.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik maak fotosessies in een persoonlijke en huislijke sfeer.
Van te voren kijken we wat jullie wensen zijn. Als er kinderen mee zijn zorgen we dat ze op hun gemak zijn en wat wennen aan de apparatuur.

Ik doe zwangerschaps-, newborn-, baby- en portretfotografie.

Neem eens een kijkje op mijn website en bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!

Groetjes,
Nathalie van Bergen

www.bubbelsfotografie.nl

Adres: stuyvesantstraat 4, 2023KN Haarlem
Telefoonnummer: 0620435954
Stad: Haarlem
Route: stuyvesantstraat 4
Postcode: 2023KN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spontane Fotografie Spontane Fotografie 780 meter Professionele spontane fotografie
BFF Visuals BFF Visuals 796 meter Vertaald door Google BFF Visuals was geweldig om mee te werken. Ze luisterden goed na...
June fotografie June fotografie 1 km Wat een super ervaring hebben wij gehad met de mini shoot van Lisette! Prachtige loca...
Saskia de Wal ART Saskia de Wal ART 1 km Artist fascinated by Pleasure
Roos Koman fotografie Roos Koman fotografie 1 km Roos is professioneel en kan goed omgaan met kinderen. Onze dochter vindt het spannen...
Olaf Kramer Fotografie Olaf Kramer Fotografie 2 km Geweldige fotografie
FloorFoto FloorFoto 2 km Topfotograaf!
Floris Captures Floris Captures 2 km Fotografie in opdracht
Beeldloods Beeldloods 2 km Vertaald door Google Gouden klantenservice en kennis van webdesign Origineel Golden ...
Manon Galama Manon Galama 2 km Manon is heel professioneel, relaxed en oprecht geinteresseerd. Hierdoor voelde ik me...
I-seayou I-seayou 2 km De huisgemaakte patat was niet te versmaden, gewoon goed. Hadden nog een redelijke ka...
Shoots & More Shoots & More 2 km Shoots & More is een moderne portretstudio waar jouw geluk centraal staat. Onze fotog...
Kartphoto Kartphoto 2 km Vertaald door Google De beste kartfotograaf die er is, altijd de mooiste foto's en al...
EdoLand - de Haarlemse Fotostudio EdoLand - de Haarlemse Fotostudio 2 km Spectaculair mooie foto's voor linked in. Ook heel fijn op mijn gemak gesteld. Echt e...
Arjan Boes Photography Arjan Boes Photography 3 km Travelling the world, writing stories and shooting people.
Harm Van de Poel Harm Van de Poel 3 km Photographer based in Haarlem, the Netherlands.
Haarlemse Evenementen in Beeld Haarlemse Evenementen in Beeld 3 km Op deze pagina zal regelmatig een fotoreportage geplaatst worden van evenementen in H...
EGD Fotografie - Edward Draijer EGD Fotografie - Edward Draijer 3 km Creatief, professioneel, vriendelijk voor het oog :)
Recensies
Nathalie heeft onze dochter gefotografeerd toen ze twee weken oud was. Ik was benieuwd of het zou lukken omdat ze niet makkelijk in slaap komt. Maar Nathalie heeft uitgebreid de tijd genomen om haar rustig en in slaap te krijgen. De foto’s zijn erg mooi geworden. Dezelfde avond stuurde ze nog een filmpje met alle foto’s! Geweldig!
Nathalie heeft van allebei onze kinderen een newbornshoot gedaan. We zijn ontzettend blij met de prachtige foto's! Ze neemt goed de tijd voor de kleine en heeft zelfs mijn camera schuwe zoontje ontzettend leuk op de foto gekregen met zijn zusje!
Nathalie heeft onze zwangerschaps shoot gedaan, smash the cake en een aantal jaren later een familie shoot. Ze blijft groeien in haar werk en is erg creatief. Ook staat ze open voor eigen inbreng. Ze is een goede fotografe om de mooie momenten in je leven vast te laten leggen!
Super leuk cakesmash shoot gehad met mijn dochter Mila. Mijn kleine meid was in het begin verlegen maar Nathalie was super lief, geduldig en heeft een professionele houding. De foto's waren prachtig we wilden ze allemaal! Heel erg bedankt voor deze mooie herinneringen.
Wii hebben onze bruiloft in het Amstel hotel door Nathalie laten fotograferen. Super mooie en vooral natuurlijke foto’s. En erg fijn was dat wij nauwelijks doorhadden dat ze aanwezig was. Ook heeft ze een heel mooi fotoboek voor ons samengesteld. Derhalve kunnen wij haar van harte aanbevelen!
Nathalie heeft allebei mijn dochters prachtig op de foto gezet tijdens een newborn shoot. Er heerst een ontspannen sfeer en Nathalie is heel geduldig en voorzichtig zodat het kleintje zich lekker ontspant en de foto's zijn erg mooi geworden. Een aanrader!
Hele goede foto's! En Nathalie weet een manier om iedereen aan het lachen te krijgen:. Dank je wel Nathalie. Ga zo door.
We zijn met ons zoontje bij Nathalie geweest voor een newborn- en cakesmashshoot. Beide keren vol tevredenheid verlopen. Ze is heel lief en geduldig met de kleintjes en maakt super leuke foto's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid