facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bubbels Baby Spa

Info

Bij Bubbels Baby Spa kunnen baby's van 0 tot +/- 6 maanden komen genieten van floaten/hydrotherapie en Shantala babymassage.

Adres:
Telefoonnummer: +31641767164
Stad: Berlicum



op zoek naar gerelateerd: Baby spa Schijndel, Baby Spa Den Bosch, Baby Bubbels, Baby bubble spa Panningen, Baby spa Roosendaal, Baby spa Gorinchem, Baby Spa Venray, Baby floaten Brabant
Recensies
Michelle is super vriendelijk en legt je stap voor stap uit wat er gaat gebeuren. Mijn kleine man vond het heerlijk om daar lekker te floaten en kwam helemaal tot rust tijdens de babymassage. Het is allemaal super netjes en schoon, en heel kind vriendelijk. Ik raad het 100% aan!
Hele leuke en gezellige sfeer hier. Evi had het enorm naar d’r zin en ze was ook heel lief voor d’r. Wij komen zeker nog een keer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid