facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BTS Business Travel Solutions

BTS Business Travel Solutions
"PROFESSIONEEL VERVOERU bent op zoek naar professioneel vervoer voor uzelf of uw gasten. Wat Uw wensen ook zijn, u kunt ervan verzekerd zijn dat BTS uw vervoer regelt op een zakelijke manier waarbij tijdsprecisie, comfort en veiligheid van het allergrootste belang zijn en aandacht voor de gast voorop staat.Geen 'straat taxi' maar een luxe vervoerder gespecialiseerd in het zakelijke segment, die garandeert dat zowel chauffeur als voertuig afgestemd zijn op de wensen van de zakelijke reiziger. Uiteraard kunnen wij alle opdrachten op rekening uitvoeren. Of het nu gaat om Directievervoer, Crew shuttles, Airport transfer Amsterdam Schiphol, Rotterdam Den Haag Airport of roadshows."
Adres: Kamerlingh Onnesweg 10/3 , Rotterdam - Barendrecht 2991 XL, NL
Telefoonnummer: 010 261 3900
Stad: Rotterdam - Barendrecht
Route: Kamerlingh Onnesweg 10/3
Postcode: 2991 XL


Recensies
Deze man is niet te vertrouwen. Aanvankelijk lijkt alles koek en ei, maar na transport die overigens wel beviel, aardige chauffeurs, mooie auto's komt de ellende. Ongeacht overmacht, overleg, of eerder zwart op wit gemaakte afspraken gaat hij zijn eigen gang en schrijft hij dingen van je rekening af zonder dat je het doorhebt. Geen professionele organisatie die niet van overleggen weet. Pas op voor deze organisatie, en dus vooral de eigenaar Robert Perestam. Ik heb juridische vervolgstappen moeten nemen om het op te lossen, voorkom die ellende... Genoeg andere goede services! Maak je toch gebruik van deze organisatie? Je krijgt netjes vooraf een factuur. Verdubbel die wel, want dat bedrag wordt zonder toestemming achteraf dubbel van je Credit Card afgeschreven... Overmacht of niet. Concluderend is het probleem zodoende niet het transport zelf, maar de maar de organisatie die het organiseert BTS Travel en diens eigenaar.
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid