facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BTO laptops en desktop PC's

BTO laptops en desktop PC's

Info

Stel eenvoudig een supersnelle laptop met SSD samen bij BTO. Voor studenten, bedrijven, gamers en designers.

•Sinds 2000 in NL
•Klantwaardering 9.1

Geschiedenis

Zelf je BTO laptop samenstellen met de snelste en beste onderdelen verkrijgbaar in de markt. Dat merk je, en dat waarderen onze klanten al sinds 2000 met een dikke 9. Uiteraard met eigen productie en helpdesk, gewoon in Nederland.

Voor gamers, grafische professionals, CAD designers, kantoorgebruik maar uiteraard ook voor thuis wanneer je op zoek bent naar net iets meer.



"BTO is sinds 2000 de grootste leverancier van laptop en desktop PC's op maat. Je kunt dus zelf je eigen laptop en desktop samenstellen online.Je zit bij BTO niet vast aan een kleine harde schijf, te weinig geheugen of een langzame SSD. Je kiest gewoon wat jij belangrijk vindt. Wij zorgen ervoor dat ons aanbod bestaat uit de snelste en beste onderdelen voor onze computers.Hulp nodig bij samenstellen? Geen probleem. We kunnen je helpen via WhatsApp, online chat, mail en uiteraard ook telefonisch via 030-6880808.Vervolgens leveren we je eigen samengestelde laptop of desktop PC binnen enkele werkdagen bij jou af met een koerier.BTO levert aan gamers, studenten, thuisgebruikers maar ook zakelijke klanten en onderwijsinstellingen."
Adres: zeemanlaan 9, 3404hr IJsselstein
Telefoonnummer: 030-6880808
Stad: IJsselstein
Route: zeemanlaan 9
Postcode: 3404hr


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Paar maanden geleden een laptop aangeschaft bij BTO, dit had ik NOOIT moeten doen. Ten eerste kreeg ik alleen maar software foutmeldingen, vanaf het moment dat ik hem opstarten. Daarnaast had de laptop schade opgelopen tijdens verzending naar mij toe. Hier heb ik contact opgezocht bij BTO, en hier kreeg ik erg late reactie van terug met dat ik de laptop mag omruilen i.v.m. een zakelijke aankoop Dit hoefde van mij niet omdat de communicatie zo slecht en langdurend is. Ik wilde graag de laptop terug sturen en mijn geld terug krijgen, dit was helaas niet mogelijk, tevens was BTO er van overtuigd dat de schade allemaal was veroorzaakt door mij en niet door hen. Ik moest mij beroepen op de wet koop op afstand, hierna gaven zij pas toe. Zij gooide het onder het mom van 'miscommunicatie' van zakelijke aankopen en particulier. Maar twee mails hiervoor gaven zij zelf nog aan dat het gaat om een zakelijke aankoop. Tot dit moment in het proces ben ik nog steeds niet gebeld heb dit zelf nog voorgesteld en mails duren minimaal 3-4 dagen. Nu kwam het volgende, ik kreeg maar 90% van de aankoopwaarde terug omdat dit hun 'policy' is, maar de laptop 0,0 is gebruikt en al defect is bij binnenkomst. De laptop heb ik toen uiteindelijk teruggestuurd en uiteindelijk krijg ik mijn geld terug, helaas was dit ook niet de 90%, maar 87% van de aankoopwaarde. Toen heb ik weer contact met hen moet opnemen om dit te weerleggen en uiteindelijk de andere 3% gekregen. De manier van service is zo slecht, geen telefonische contact, geen empathie voor de klant, alleen maar gefocust om geen omzet te verliezen m.b.t. retourzending. Ik raad iedereen dit bedrijf af, aan de buitenkant ziet het er professioneel en service gericht uit, maar mijn costumer experience is echt ongekend slecht. Nu meerdere weken verder, had ik gehoopt dat de klanten service mij zou bellen, om na te gaan wat er nou precies is fout gegaan of even persoonlijk mij te spreken, helaas niet gebeurd. Ik weet niet of het ligt aan de grootte van de aankoopwaarde, maar als MKB'r of als particulier zou ik mij niet serieus genomen voelen bij dit bedrijf.
Maart 2013 een laptop besteld, toentertijd dikste van het dikste. Niet 1 rib maar 2 ribben uit je lijf! Maar......december 2022 en hij draait nog als een zonnetje. In de tussentijd 1x even terug geweest voor een kleine reparatie. De batterij is wel inmiddels dood en de stekker hangt er continu aan. Verder kan ik alleen maar zeggen: KWALITEIT. Nu sta ik aan de vooravond van een nieuwe aan te schaffen, keuzes keuzes keuzes.... Maar kom wel weer terug bij BTO.
Ik heb inmiddels 3 laptops bij BTO aangeschaft. Naast transparantie wat er in wordt gemonteerd ben ik buitengewoon goed te spreken live de service. Helaas is de duurste en fraaiste laptop 2x defect geraakt maar de service van BTO om dit op te lossen was super! Kortom: aanrader voor iedereen die een computer nodig heeft!
Er ging een hoop mis maar na lang wachten uiteindelijk een geweldige laptop ontvangen die zelfs veel beter is dan degene die besteld was. BTO blijft volhouden en komen hun woorden na en zelfs meer maar je moet wel geduld hebben. Laptop behuizing is fantastisch qua design en verbazend dun voor een gaming/video laptop. Geweldige service, veel persoonlijke aandacht en communicatie.
Heb in 2013 een laptop samengesteld, speciaal voor CAD tekenen. Nu, 9 jaar later gebruik ik deze nog steeds! En er is nooit wat kapot gegaan, behalve de behuizing en harde schijf na een val van de tafel. Nu wel dik en lomp voor zn tijd en de accu gaat nog maar een half uur mee, maar ik draai er nog steeds Photoshop, illustrator, Solid Edge 3d cad ed op zonder al teveel traagheid. Bijzonder!
Prettig bedrijf, na aanschaf van product, deed Microsoft 11 lastig. Post nl niet te vertrouwen voor retour sturen, bovendien , heb de computer zelf gebracht en binnen een uur was alles ok. Erg prettig! Vakidioten die goeie spullen verkopen.
Zat eens te kijken hoe lang ik m'n NUC al heb: ruim 5 jaar! Zakelijk al afgeschreven, maar werkt nog als een zonnetje.
Super service. Mn laptop buiten garantie termijn alsnog gerepareerd.. netjes
Afspraak gemaakt om basis onderhoud te doen op een laptop die ik 3 jaar geleden heb gekocht bij BTO en die nog altijd doet wat die moet doen. Ik had me voorbereid om de laptop een paar dagen achter te laten niet voor 10u binnengebracht is niet klaar om 16u00 zelfde dag en dat ik de komende dagen verhinderd werken was. Bleek dat ik 20 min moest wachten en dat alles klaar was. Resultaat : de high end laptop die ik 3 jaar geleden bij BTO heb gekocht loopt weer als een trein. Echt waar, 15-20° kouder koelpasta was opgedroogd en kan weer alles aan zoals voorheen. Voornemen : geen 3 jaar wachten om de koelpasta te vervangen maar elk anderhalf jaar. Echt heel goede service gasten! 2 uur rijden en 25 euro voor onderhoud is niet echt high maintenance om eerlijk te zijn. Het is ook mogelijk om de laptop per koerier te laten ophalen/bezorgen maar ik heb nogal slechte ervaringen met koeriers dus een dure laptop breng/bezorg ik liever zelf.
DENK GOED NA VOORDAT JE HIER IETS KOOPT!!! Ik heb hier ooit een laptop gekocht die goed is bevallen. Dus toen ik een nieuwe laptop wilde hebben viel mijn keuze dus weer op BTO. Dit was dus een grote teleurstelling!!. Ik heb op 1 mei 2020 een Toxic Xenix laptop gekocht voor ca 1300,. Begin januari 2021 wilde de laptop niet meer opstarten. Na telefonisch overleg laptop teruggestuurd voor reparatie. Medio januari bericht gekregen dat er geen garantie op zit omdat een derde partij aan de laptop gesleuteld zou hebben. Er zou namelijk aan gesoldeerd zijn en er ontbraken enkele schroefjes. Er heeft nooit iemand aan de laptop gesleuteld maar daar hadden zij geen boodschap aan. Ik vertelde dat het een samengestelde laptop is en dat zij die ook ingekocht hebben en wellicht dat er daar iets niet goed gegaan was. Dat was ook mogelijk zeiden ze!!!!! Maar dat konden zij niet bewijzen. Mijn rechtsbijstand ingeschakeld maar die konden ook niets met BTO bereiken. Het is namelijk zo dat DE BEWIJSLAST BIJ DE KOPER LIGT!! Ik moet dus bewijzen dat ik niet aan de laptop gesleuteld heb. Dit is dus wel een heel gemakkelijke manier om je te ontdoen van garantie verplichtingen. Maar dit is dus blijkbaar het niveau van BTO. Dus nogmaals denk goed na voordat je hier wat koopt. Kijk maar naar de soortgelijke reacties. Ook hele positive, als er niets aan de hand is, maar zodra er iets voor garantie gedaan moet worden lees je vaak dezelfde reactie zoals deze. Ik ben in ieder geval een een ervaring rijker en een illusie armer. En van mijn leven geen product meer van BTO. R. Bier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid