facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BTNvloeren

BTNvloeren

Info

Leveren, plaatsen en onderhouden van Parket, Laminaat en Pvc vloeren tevens het adres voor traprenovatie en raamdecoratie.

Geschiedenis

Is uw parketvloer aan een opknapbeurt toe, neem contact op en wij schuren uw vloer stofvrij en behandelen hem daarna met (kleur)olie of met 3 lak lagen.

U kunt bij ons ook een nieuwe parketvloer uitzoeken, van traditioneel visgraat tot planken van 30 cm breed.

Ook voor het jaarlijkse onderhoud kunt u een beroep op ons doen.
De vloer wordt gereinigd en daarna met een ondehouds polish of olie behandeld.

Pvc vloeren zij nu erg populair, Ze zijn erg sterk, waterbestendig en hebben weinig onderhoud nodig. bij ons kunt u terecht voor een pvc vloer die bij u past.
Wij egaliseren de cementdekvloer, plaatsen de pvc vloer en eventueel een mooi plint.

Natuurlijk zijn er ook nog erg mooie laminaatvloeren, deze zijn krasbestendig, makkelijk te onderhouden en bijna niet te onderscheiden van een houten vloer.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.




"Bij BTNvloeren kunt u terecht voor parket, laminaat en pvc vloeren. Nieuw en onderhoud. Maar ook voor traprenovatie en raamdecoratie. Wij komen op afspraak bij u thuis. Of op afspraak kunt u in de showroom terecht."
Adres: Borculoseweg 20, 7151 MP Eibergen
Telefoonnummer: 0623571867
Stad: Eibergen
Route: Borculoseweg 20
Postcode: 7151 MP



op zoek naar gerelateerd: PVC vloer schuren, Houten vloer laten reinigen kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwenhuis Afbouw Nieuwenhuis Afbouw 583 meter De Kwaliteits Stucadoor voor al uw Stucadoors werk,spackspuiten,Sierpleisters,Sauswer...
Its all possible Its all possible 821 meter Woonaccessoires oa ptmd- brocante artikelen sieraden.
MillersWood MillersWood 862 meter MillersWood is een allround meubelmakerij. MillersWood maakt meubels naar eigen ontwe...
Droog Meubel & Interieur Droog Meubel & Interieur 898 meter Droog Meubel en Interieur maakte de treden van onze trap. Alles werd precies volgens ...
Wansink Woninginrichting & Zonwering Wansink Woninginrichting & Zonwering 1 km Wansink Woninginrichting & Zonwering is een echt familiebedrijf, opgericht in 1921. Z...
Verosol Verosol 1 km Verosol is een Nederlands productiebedrijf in high-end binnenzonweringen. Gemetalisee...
STOOFF STOOFF 2 km Goede omschrijving product, levering zoals beloofd. Grote formaat past perfect in bur...
Recensies
Betrouwbaar en deskundig adres om je trap te laten bekleden met een keuze uit diverse materialen. Geeft goede adviezen en neemt de juiste beslissingen als er het een en ander aangepast moet worden. Klaart de klus in 2 dagen tegen een redelijke prijs. Een vakman die het aanraden waard is!
Top Onze eiken parketvloer weer als nieuw. Strakke planning, een echte vakman waar je goed mee overleggen kan.
BTN vloeren heeft onze flink vervuilde grenen vloer opnieuw geschuurd en gelakt. Het is erg mooi geworden en er is heel netjes gewerkt. We zijn er blij mee! Ook vond ik de communicatie erg prettig en helder.
Afgelopen week is onze afzelia houten vloer geschuurd door BTN vloeren, er zat een donkere waslaag op, nu afgelakt met een mooie matte lak. We hebben een heel ander huis gekregen doordat de vloer veel mooier uitkomt zo, erg tevreden over het vakwerk!!! Bij de 1e afspraak zijn we goed geadviseerd en is er een week later een proefstuk gemaakt, zodat we konden zien hoe het zou worden, het is nog mooier geworden dan we verwacht hadden!
Een echte aanrader!! Perfect werk, heel erg netjes. Goede planning en communicatie! Heel erg bedankt daar gaan we jaren plezier van hebben!
Vandaag is onze PVC vloer opgeleverd. Ziet er mooi uit, vakwerk. Voor moeilijke hoekjes en randjes zijn passende oplossingen gevonden. Wij zijn zeer tevreden en raden dan ook dit bedrijf aan. Wim en Marja Kooning
Recent mn trap laten bekleden met pvc door BTN vloeren. Prachtig mooi afgewerkt resultaat. Afspraken netjes geregeld en nagekomen, correct in omgang. Een bedrijf om zeker aan te bevelen!
Onze woonkamer, hal, overloop en trap met pvc laten bekleden. Dit alles is zeer vakkundig gedaan, contact en overleg is prima verlopen. Echte vakman! We zijn erg tevreden over het resultaat!
BTN Vloeren heeft vorig jaar al eens onze vloer geheel geschuurd en opnieuw in de olie gezet. Fantastisch resultaat! En onlangs heeft BTN onze trap gerenoveerd. Dat was echt vakmanschap :
Vakmensen! Kwalitatief uitstekend en prima advies .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid