facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BTB Zonwering

Info

ZONWERING OP MAAT: SNEL & VAKKUNDIG

Geschiedenis

Zonwering op maat heeft veel voordelen. Een lekker koel huis of schaduwrijk terras op warme dagen bijvoorbeeld. En bescherming van uw huid en meubels tegen te fel zonlicht. BTB Zonwering (voorheen Kinnegen Van Stippent uit Boxtel) maakt buitenzonwering op maat voor particulieren en bedrijven. Wij zijn een klein bedrijf dat staat voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en korte levertijden. Wilt u zonneschermen, screens of markiezen? Of kiest u liever voor het veilige gevoel van rolluiken? Ook leveren en installeren wij van horren van het topmerk Aurora. Wij helpen u graag met de juiste oplossing. Omdat wij al onze producten zelf produceren en monteren, kunnen we altijd maatwerk leveren.

Adres: Geranium 70, 5382 JM Vinkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 73 5327505
Stad: Vinkel
Route: Geranium 70
Postcode: 5382 JM


Recensies
Bij een van onze rolluiken was het ophaalband gescheurd. De lastigheid was: het is een rolluik op de 1e verdieping met een ombouw. Voor BTB geen probleem! Binnen een week hadden we een afspraak en was het probleem verholpen. Geweldig!
Mijn ophaal band was geknakt. Binnen een week hadden ze tijd voor me. Ze belden later nog netjes dat het helaas niet lukte om enkele dagen eerder te komen. Nette en vriendelijke gasten. Ik raad dit bedrijf aan.
Vanochtend gebeld omdat mijn rolluik niet meer omhoog ging electrisch. De heren hadden later in de ochtend tijd gemaakt en hebben vakkundig en supersnel mijn rolluik weer gefixt. Ook hebben ze goede tips gegeven en enkele beugeltjes die aan vervanging toe waren, vernieuwd. Wauw wat ben ik blij met deze snelle, goede en vriendelijke dienstverlening!!
Goede en snelle service voor een mooie prijs! Absoluut een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid