facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BTA Bove VOF

BTA Bove VOF

Info

Als het over bouwen gaat zijn wij van alle markten thuis en kunnen wij u op vele terreinen van dienst zijn. U hoeft geen online-formulieren in te vullen.

Adres: S. Kloostermanstraat 13, 9286 EP Twijzel
Telefoonnummer: +31511543834
Stad: Twijzel
Route: S. Kloostermanstraat 13
Postcode: 9286 EP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balans Noord Nederland Balans Noord Nederland 266 meter INFO: Vanaf 1998 heeft Balans Noord/West Nederland een samenwerking met Balans Group ...
Recensies
Recent heb ik de opleiding gevolgd tot Integraal Woninginspecteur- NTA 8060. Johan heeft met het delen van zijn zeer ruime kennis en kunde mede bijgedragen aan het welslagen van mijn opleiding. Johan hartelijk bedankt.
Johan is voor ons zeer ondersteunend geweest bij het inzicht krijgen in de bouwtechnische on-mogelijkheden met betrekking tot de verzakkingsproblemen aan onze woning. Dankzij de inzet van Johan zijn expertise hebben wij erger leed kunnen voorkomen.
Content met het opgeleverde bouwgebreken onderzoek. B.T.A. Bove is uitermate vakbekwaam, to-the-point, onafhankelijk en zeer bouwkundig onderlegd. Het rapport is helder en duidelijk, ook voor een leek.
Zeer goede bouwkundige die ons, no-nonsense, fantastisch heeft geholpen bij het onderzoek naar en de aansluitende rapportage over een bouwkundig probleem. Kijkt kritisch en binnen een breed denkkader.
Johan Bove staat mij terzijde met raad en daad bij de restauratie van mijn woning. monumentaal herenhuis ik ben zeer tevreden over zijn specialistische kennis, z’n netwerk, z’n plan van aanpak en de uitvoering. Niet onbelangrijk, zijn eerbied voor historische restauratiemethoden.
Prettige betrouwbare en deskundige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid