facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSS Events

BSS Events

Info

BSS Events, De PARTY Specialist van de Haarlemmermeer!

DEEJAYS | GELUID | LICHT | VIDEO

DJ huren met geluid, licht, lasers of video. Ook losse verhuur

Geschiedenis

BSS Events is leverancier van DJ’s en professionele apparatuur voor ieder feest of evenement. Bij ons vindt u een groot aantal standaard mogelijkheden, maar ook maken wij graag een voorstel op maat.
Onze Shows worden geboekt voor verjaardagen, bruiloften, personeelsfeesten en jubilea. Onze themafeesten worden geboekt voor Personeelsfeesten en Evenementen. Alle shows kunnen in overleg worden afgestemd op de locatie en het thema van het feest. Wij verhuren DJ’s, geluidsinstallaties, professionele verlichting en video apparatuur. Ons uitgebreide verhuur assortiment staat in onze webshop. Hier kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor een geslaagd feest of evenement.



"Verhuur en verkoop Audio/visuele apparatuur en levering van deejays op Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Schoolfeesten en alle andere evenementen. Tevens leverancier Live Streaming."

"Verhuur en verkoop Audio/visuele apparatuur en levering van deejays op Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Schoolfeesten en alle andere evenementen. Tevens leverancier Live Streaming."
Adres: Thoornpolder 54 (Postadres), 2134WN Hoofddorp
Telefoonnummer: 31235641790
Stad: Hoofddorp
Route: Thoornpolder 54 (Postadres)
Postcode: 2134WN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DJ Sheetal DJ Sheetal 2 km For all your Bollywood flavors from a Punjabi Tadka to a South Indian Masala & Gujara...
Build Your Party Build Your Party 4 km "Build your party is een jong verhuurbedrijf dat u helpt om een onvergetelijk th...
Sennie's Feestartikelen Hoofddorp Sennie's Feestartikelen Hoofddorp 4 km Volgens de website tot 17:30 geopend. Haast mij uit het werk, parkeergeld betaald, do...
Haarlemmermeerverhuur Haarlemmermeerverhuur 4 km Super klantvriendelijk en zeeeeer flexibel. Uiteindelijk hebben we geen partytent hoe...
DJ Will-I-Am DJ Will-I-Am 4 km Van smoking tot spijkerbroek feesten, voor DJ, studio en radio werkzaamheden , van ev...
Partytentverhuur Hoofddorp Partytentverhuur Hoofddorp 6 km Voor ons event een grote tent gehuurd inclusief statafels, verlichting en andere inkl...
Recensies
Wij nemen vaak diensten af bij Henk van BSS voor onze events. Zeer klantvriendelijk en denk ook mee hoe we het kunnen aanpakken qua events met geluid ,video en licht. Een bedrijf voor al uw techniek en waar wij dik tevreden over zijn.
BSS Events heeft gedraaid op ons feest in de Beurs. Wij gaven een feestje omdat we 12,5 jaar getrouwd zijn en allebei 40 jaar werden. De hele avond hebben we gedanst op allerlei muziek. Van jong tot oud stond op de dansvloer. De muziek was zeer divers en ook verzoeknummertjes van onze gasten werden gedraaid. Mede dankzij BSS hebben wij een geslaagd feest gehad! Dank!
Deze kanjers hebben ons huwelijksfeest muzikaal begeleid. Het gevolg was dat ónze muziek werd gedraaid en er dus goed geluisterd werd naar onze wensen. Met hun professionaliteit en plezier in het muziek maken en gewoon een lekker feestje bouwen zorgden ze voor een altijd volle dansvloer en daarmee voor een geweldig feest! Een absolute aanrader!
De contact met Henk was vanaf begin heel erg vriendelijk en ongecompliceerd. Hij begreep heel snel wat wij wilden, had een super gevoel voor onze gasten en zorgde samen met zijn collega voor een feestelijke sfeer en een volle dansvloer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid