facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSR Vechtstreek

Info

Body Stress Release (BSR) is een gezondheidstechniek die het lichaam in staat stelt haar zelfhelende vermogen optimaal te benutten. BSR helpt het lichaam om vastgezette spierspanning (body stress) los te laten.



"Body Stress Release BSR Vechtstreek is een praktijk waar Body Stress releases worden gegeven. BSR is een zachtaardige en fysieke gezondheidstechniek die het lichaam in staat stelt het zelfhelende vermogen optimaal te benutten. Door middel van BSR wordt het lichaam aangespoord om vastgezette spierspanning body stress los te laten. De BSR practitioner faciliteert dit vermogen door middel van de release, die door de practitioner met de handen wordt uitgevoerd en waarbij sprake is van fysiek contact.Clienten van jong tot oud kunnen hier terecht met uiteenlopende klachten, variërend van slaapproblemen, veelvuldig huilen, nek-, schouder- en rugklachten, tintelingen armen/benen, krampen kuiten, scheve lichaamshouding enz."
Adres: Fetha 19, 3633CT Vreeland
Telefoonnummer: +31630348849
Stad: Vreeland
Route: Fetha 19
Postcode: 3633CT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: BSR ervaringen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid