facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSO Timboektoe

BSO Timboektoe

Info

BSO Timboektoe: Professionele kinderopvang in Nieuwerkerk aan den IJssel, die uw kind een voorsprong geeft!

Geschiedenis

Buitenschoolse Opvang (BSO) Timboektoe staat midden in de groene en kindvriendelijke woonwijk de Mossen in Nieuwerkerk aan de IJssel.
De BSO is gevestigd in basisschool Prins Willem Alexander.

Dagelijks kunnen er maximaal 40 kinderen worden opgevangen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De kinderen vangen wij op in horizontale groepen, waarbij we de kinderen hebben ingedeeld in 3 leeftijdsgroepen:
De Zeesterren 4-6 jarigen
Dolfijnen 6 -7 jarigen en
De Orka’s voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

BSO Timboektoe heeft een vast team van 4 pedagogisch medewerkers. Op onze site treft u een fotoboek van het team van pedagogisch medewerkers. Dit team zorgt er dagelijks voor dat een dag op de BSO steeds weer gezellig en afwisselend is.

BSO Timboektoe heeft een mooi en uitdagend activiteitenaanbod voor de kinderen in de drie leeftijdsgroepen en organiseert na schooltijd en in de vakanties talloze leuke activiteiten. Het gehele jaar door werken wij met thema’s. Binnen het thema bieden wij de kinderen een afwisselend en uitdagend aanbod, passend bij de leeftijd van de kinderen of voor de hele groep. We stimuleren kinderen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, muziek maken, voetballen, koken en bakken, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De diversiteit zie je ook terug in de inrichting van de BSO. In het schoolgebouw heeft de BSO twee klaslokalen en een deel van de aula ter beschikking als groepsruimte. Elke ruimte heeft zijn eigen inrichting en daardoor zijn eigen sfeer. Verschillende activiteiten hebben een eigen plekje. Er is een atelierhoek met volop creatief materiaal, een autohoek, bouwhoek met Lego, een poppenhoek voor de kleintjes. Het lokaal van de 8+ kinderen is door kinderen versierd met posters van hun popidolen, er is een verkleedhoek en een hanghoek om lekker te kletsen. Buitenschoolse opvang is tenslotte vrije tijd. Dat wil zeggen dat er veel kan, maar niets hoeft. Wij stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken, maar laten hen vrij in hun keuze.

BSO Timboektoe heeft een mooi aangrenzende buitenruimte. We maken gebruik van een groot schoolplein met speeltoestellen. Iedere dag gaan we naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen op het plein, een boodschap doen bij de bakker of een uitstapje. Samen maken we er een gezellige boel van en als de ouders komen, zeggen de kinderen: ‘Hé, nu al!’.



"Uitdagende activiteiten, een aparte 8+ ruimte, regelmatig activiteiten in het aangrenzende park en veel aandacht van kinderparticipatie. In de vakantie wordt een actief vakantieprogramma aangeboden met regelmatig leuke uitjes. Dit zijn de zaken die BSO Timboektoe tot een BSO maakt waar iedereen graag komt."
Adres: Goudmos 67, 2914 AG Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: 0180-322389
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Goudmos 67
Postcode: 2914 AG



op zoek naar gerelateerd: BSO Takatuka
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CJG Zuidplas CJG Zuidplas 631 meter Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Zuidplas geeft informatie over opvoeden, opgroe...
Kampvuur Avonden Zuidplas Kampvuur Avonden Zuidplas 903 meter Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is.
Kinderdagverblijf Kakelbont & BSO Takatuka Kinderdagverblijf Kakelbont & BSO Takatuka 1 km Kinderdagverblijf Kakelbont en BSO Takatuka: professionele kinderopvang in Nieuwerker...
Royal Kids Home B.V. Royal Kids Home B.V. 2 km "Royal Kids Home is een organisatie voor kinderopvang die vanuit haar christelij...
Meldpunt Zalventekort Meldpunt Zalventekort 2 km Op deze pagina kan iedereen (patiënten, artsen, apothekers etc.) zijn ervaringen dele...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid