facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSO Moerveld

BSO Moerveld

Info

Een naschoolse kinderopvang met het pedagogisch gedachtegoed van BSO de Boomhut in de setting van mOErveld natuur- en erfgoed educatief buitencentrum.

Geschiedenis

Een naschoolse kinderopvang met het pedagogisch gedachtegoed van BSO de Boomhut in de setting van mOErveld natuur- en erfgoed educatief buitencentrum.



"Een hectare Limburg waarop jonge en volwassen mensen bezig zijn met hun omgeving; natuur, milieu, erfgoed. Praktisch buitencentrum voor omgevingsonderwijs"
Adres: Hazenstraat 1, 6237 Moorveld, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0437519717
Stad: Moorveld
Route: Hazenstraat 1
Postcode: 6237


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat hebben we ons heerlijk "verveeld", elke ochtend wakker worden met een natuur concert, niks of niemand om je heen en alle rust om even fijn te onthaasten. Wordt het killer fijn de pelletkachel aan of lekker bij het open vuur buiten, neem wel haardhout mee. Hottub in aanbouw dus komen zeker terug om uit te proberen. Heerlijke plek, perfect verzorgt door de zeer vriendelijke eigenaresse. Hond kon lekker los, volledig omheind dus veilig. Goede uitvalbasis voor mooie wandelingen.
geen idee wat er gebeurd is maar Moerveld is tegenwoordig compleet vervallen. Nieuwe eigenaar? De arme varkens hebben ook geen goede plek meer.
Wat een prachtig stuk land! Een genot om daar te wandelen en te verblijven
Heerlijk plaats om te wandelen
Vertaald door Google Leuke plek om weer een beetje contact te maken met de aarde. Origineel Nice place to reconnect with the earth a bit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid