facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSO De Spetters

BSO De Spetters

Info

Buitenschoolse Opvang De Spetters: Professionele kinderopvang in Odijk die uw kind een voorsprong geeft!

Geschiedenis

Buitenschoolse Opvang De Spetters in Odijk ligt in het mooie complex Het Palet, naast de drie basisscholen, Peuterspeelzaal Het Grutje en BSO Het Palet. BSO De Spetters organiseert voor kinderen van 4 tot 13 jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten.

We stimuleren kinderen op alle ontwikkelingsgebieden. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K’nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Die diversiteit zie je ook terug in de inrichting van de BSO. Verschillende activiteiten hebben daar een eigen plekje.



"Buitenschoolse Opvang De Spetters bevindt zich in het scholencomplex ‘Het Palet’. Op het gehele buitenterrein mag gespeeld worden en dat geeft dan ook veel ruimte tot experimenteren en ontdekken. We bieden een scala van activiteiten en workshops aan. Waarbij we koken in onze keuken, sporten in de sportzalen, timmeren in de timmerhoek en spelen op de speelzolder en op het podium. Kinderen krijgen bij ons alle ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen."
Adres: Rijneiland 3, 3984 MA Odijk
Telefoonnummer: 030-6563833
Stad: Odijk
Route: Rijneiland 3
Postcode: 3984 MA



op zoek naar gerelateerd: bso de spetters muiden, bso odijk, bso maarssenbroek, naschoolse opvang
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderdagverblijf Kobus Kinderdagverblijf Kobus 240 meter Super betrokken en professionele leidsters, vaste gezichten en een fijne warme en ont...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid