facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BSM Recherche Diensten

BSM Recherche Diensten
"Cybercrime onderzoek en rechercheonderzoek:BSM recherche diensten is een onderzoeksbureau dat naast bedrijfsrecherche onderzoek en gespecialiseerd is in cybercrime onderzoek. Onze klanten bedrijven en organisaties uit het binnen- en buitenland.Onze activiteiten zijn gericht op het onderzoeken en bestrijden van cybercrime en fraude. Vanuit onze twee vestigingen in Amsterdam en Purmerend doen we forensische en recherche-onderzoeken. Daarnaast doen we advisering om fraude te bestrijden. Typen onderzoek zijn o.a.:onderzoek naar cyberstalking, cyber fraude, internet oplichting en forensiche onderzoek op computers en telefoons.Bedrijfsrecherche onderzoek o.a.:Onrechtmatig ziekteverzuim, bedrijfsfraude, Diefstal, Verhaalsonderzoek"
Adres: Kingsfordweg 151 , Amsterdam 1043 GR, NL
Telefoonnummer: 020 820 3693
Stad: Amsterdam
Route: Kingsfordweg 151
Postcode: 1043 GR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WePrevent WePrevent 2 km Liever een inbraak voorkomen? Blue Security en WePrevent regelen het.
ISG Security ISG Security 3 km Wij nodigen mensen graag uit een mening te geven over de ervaringen opgedaan met onze...
International Protection Services International Protection Services 5 km Goede ervaringen met IPS. Altijd eerlijk, duidelijk en transparant. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid