facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BS Internet Concepten

Info

Meer verkopen met minder kosten. BS internet concepten adviseert en ondersteunt ondernemers die (meer) online willen verkopen.

Geschiedenis

Meer verkopen met minder kosten. BS internet concepten adviseert en ondersteunt ondernemers die (meer) online willen verkopen. Wij bedenken, ontwikkelen en verbeteren Magento webshops vanuit een bedrijfskundige aanpak en laten deze naadloos aansluiten op uw bedrijfsvoering. Als Magento specialist verzorgen wij vanuit Friesland zowel de techniek, optimalisatie als de marketing van diverse webshops. Onze webshops zijn snel, goed vindbaar en leveren resultaat

Adres: Nipkowweg 1a, 8501 XH Joure
Telefoonnummer: (0513) 85 37 35
Stad: Joure
Route: Nipkowweg 1a
Postcode: 8501 XH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lakesight internetapplicaties & websites Lakesight internetapplicaties & websites 2 meter Lakesight is een enthousiast, veelzijdig en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in webd...
HeelInteressant.nl HeelInteressant.nl 56 meter Heelinteressant.nl maakt jouw website in jouw huisstijl. Uniek en herkenbaar.
Tickles Digital Agency B.V. Tickles Digital Agency B.V. 102 meter Wij zijn al jaren partner van Tickles en zijn erg tevreden over de partnership en sam...
AlShakoush AlShakoush 1 km web designer and a programmer. I am very creative. I started to make websites as a ho...
Buro IJsselmuiden Webdesign & Meer Buro IJsselmuiden Webdesign & Meer 1 km Buro IJsselmuiden Wedesign & Meer spreekt uw taal.
Hieke.nl Hieke.nl 2 km Van logo tot website; Hieke.nl ontwerpt en realiseert print- en online media voor kle...
Webdesign-joure.nl Webdesign-joure.nl 2 km Mooi werk geleverd! Een aanrader. Goede communicatie.
Recensies
BSS Solutions is een erg fijn bedrijf om mee samen te werken. B, S en S zijn erg kundige, geduldige en vriendelijke mannen. Ik werk al heel veel jaren naar volle tevredenheid met ze samen voor onze Magento 2 website en ik kan iedereen van harte aanbevelen hun expertise te raadplegen!
BSS is al jaren mijn technische Magento partner en zorgt ervoor dat de shops, hosting en de processen optimaal functioneren. Nooit geen verrassingen meer.
Heb goede ervaringen met de samenwerking met Bart en Schelte. Ze denken met je mee en komen met praktische oplossingen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.
Top bedrijf om zaken mee te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid