facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruynzeel Home Products

Info

Waar je elke dag opstaat, waar je leeft en beleeft. Thuis is waar Bruynzeel jou snapt en je graag de ideale aanvulling geeft. Bruynzeel for living.

Geschiedenis

Waar je elke dag opstaat, waar je leeft en beleeft. Thuis is waar Bruynzeel jou snapt en je graag de ideale aanvulling geeft. Bruynzeel for living.

Adres: Bruynzeel Home Products Ravenswade 4B 3439 LD Nieuwegein, 4203 NS Gorinchem
Telefoonnummer: 030 752 9400
Stad: Gorinchem
Route: Bruynzeel Home Products Ravenswade 4B 3439 LD Nieuwegein
Postcode: 4203 NS



op zoek naar gerelateerd: bruynzeel contact, bruynzeel deuren, bruynzeel vloeren, telefoonnummer bruynzeel horren, bruynzeel badkamers, bruynzeel nederland nl, bruynzeel horren, bruynzeel deuren telefoonnummer
Recensies
Wat een vreselijk bedrijf is dit zeg. 2 stuks dure plise horren gekocht maar alleen ellende opgeleverd. Eerst de touwtjes na een jaar gebroken. Dan krijg je tegen een bedrag van 12 euro nieuwe touwtjes opgestuurd die dan maar even moet vervangen. Ik, best handig ben al 3 uur bezig en wat denk je, laat hor los van plakstrip. Ik denk, even een klacht indienen maar er is op geen enkele manier contact te leggen. Ik zeg filmpje op YouTube. Hou Koevoet in de gaten.
Bruynzeel home products levert niet alleen zelf horren, maar ook via partners zoals horrengigant. Denk dat Bruynzeel haar partners wat beter zou moeten uitzoeken c.q. zou moeten verplichten dat de partner kwalitatief zeer goede informatie over de Bruynzeel producten op hun website zet, waaronder bijvoorbeeld gedetailleerde montage instructies. Dat verwacht je eigenlijk wel van een gerenommeerd bedrijf en deze info kan in de business partner overeenkomst prima gespecificeerd worden. Als klant in het Bruynzeel business partner netwerk, in mijn geval horrengigant, heb je dan een iets grotere kans dat je correcte informatie kunt vinden voor bestellingen en dat een directe web bestellingen dus goed uitgevoerd kan worden. In mijn geval een product besteld wat in mijn specifieke situatie niet gemonteerd kan worden omdat mijn kozijn stijlen niet 90 graden zijn maar taps uitlopen. Info welke alleen in de montage instructie te vinden is die ik voor de eerste keer zag toen ik product thuis open maakte. Bruynzeel dus voor jullie business partner afdeling werk aan de winkel om de kwaliteit c.q. informatie verschaffing van partners beter te borgen.
In een kort wat een bagger klantenservice.. Ver onder de maat. Als consument mag je zelf niet contact opnemen met vragen over een product dat zei leveren. Je moet daarvoor naar een aankooppunt, maar die weet het zelf ook niet. Het is de bedoeling dat het aankooppunt dan met hun contact opneemt voor exacte dezelfde vraag. Dit terwijl zij tijdens het telefoon gesprek gewoon makkelijk antwoord kunnen geven op de vraag, maar daar hebben ze geen tijd voor volgen de medewerkster. Klantvriendelijkheid kennen ze hier niet.
Klantenservice verwijst je door naar verkooppunt die het maar op moeten lossen. S600 Rolhor gekocht van Bruynzeel, bekend merk, goede naam betreft keukens. Zelden zo'n slecht product gekocht, hoop dat de keukens beter zijn. De klemmetjes/veertjes gaan iedere keer krom. Al 3 setjes van € 7,50 per stuk versleten in een half jaar tijd. Schijnbaar normaal voor een kwaliteitsproduct. Laat Bruynzeel voortaan links liggen
Wij hebben een laminaatvloer een aantal maanden geleden gekocht. In eerste instantie vonden wij het een hele mooie vloer met mooie brede planken en een mooie kleur. Afijn er zaten al behoorlijk wat 'vlekken' op de vloer dat zit er al in maar wij dachten dit is de toplaag, dat slijt er zo af. Helaas is dit niet meer gebeurd. Bij klachten over de vloer is er gecommuniceerd met Bruynzeel. Bruynzeel zo professioneel als ze zijn geeft aan dat je de vloer moet schoonmaken met een...jawel...een ui. Aangezien wij niet akkoord gingen met een dergelijke oplossing ging Gamma Gouda weer communiceren met Bruynzeel. Wij vonden de ui al een tip uit grootmoeders tijd, maar nu gaf Bruynzeel aan dat je het beste de vloer na kan wrijven met een krant. Uiteraard gingen wij hier niet mee akkoord. De manager van Gamma Gouda was zo aardig om bij ons thuis te komen kijken. De vlekken vond hij ook opmerkelijk en hij merkte ook op dat de vlekken er niet zomaar uit te krijgen zijn. Aangezien Bruynzeel zelf geen buitendienst heeft hebben ze een expert langs gestuurd. Het komt er op neer dat ze aan al die vlekken in de vloer niks kunnen doen. Behalve dan het advies van de ui en krantenpapier. Mocht u opzoek zijn naar een mooie vloer zonder vlekken,koop dit niet!!
Wij hebben bij een bouwmarkt een prachtige Bruynzeel Solid 2 douchecabine gekocht. In de handleiding stonden wat zaken waar wij vragen over hadden en waar de bouwmarkt geen duidelijk antwoord op had. Bruynzeel is niet direct telefonisch bereikbaar voor consumenten maar een mail sturen kan wel. Ik kreeg tot tweemaal toe snel een heel duidelijk en vriendelijk antwoord.
Zwaaaaar teleurgesteld! Een plisé raamrol hor gekocht en best aan de prijs. Geeft niet....mits een goed product. Na 2 jaar krulde de touwtjes al op waardoor de hor niks meer deed. Ook paste het doek niet goed in de geleiders dus ook idd met n klein beetje wind had ik alsnog muggen binnen. Nou moet ik dus nog door heel mijn huis nieuwe horren.....jammer joh brynzeel gemiste kans. Ik vind het ook erg lastig om bij jullie een klacht weg te leggen....want het kan niet rechtstreeks. Ik heb ook een nieuwe keuken nodig....geef dit vertrouwen? Ik durf t niet meer aan. Te veel klachten
Laminaat gekocht van bruynzeel bij de gamma, dit volgens bruynzeel zn richtlijnen laten wennen aan kamer temperatuur en volgens hun richtlijnen gelegt. Na 2 maanden is het heel krom getrokken en bruynzeel geeft zelf ook aan dat het probleem bekent is met dit laminaat. En toch kunnen ze niet met een passende oplossing komen en ben ik dus gewoon mijn geld kwijt. Ruim 800 euro. Het personeel van bruynzeel home products wat ik gesproken heb is niet vriendelijk en heel kort door de bocht. Ze geven aan dat ik dan gewoon pech heb als hun oplossing niet voldoende is.
Bruynzeel plissé hordeur S700 100x229 vind ik een uitermate teleurstellend product, zeker in die prijsklasse. Het hor valt onderaan niet binnen een geleiding waardoor het hor bij wat wind gewoon naar binnen waait, mede doordat het onderste touwtje veel te hoog geplaatst is. Het ene zwarte dingetje wat het hor netjes rechtop in het midden van de rail moet houden, blijft achter en staat continu scheef. Doordat er geen borstel aan de zijkant van de deur zit, en er toch een kleine kier overblijft waar hij sluit, kunnen muggen daar alsnog naar binnen. Bruynzeel heeft aanvankelijk niet gereageerd op mijn melding via het contactformulier. Enkele weken later heb ik via FB/messenger nogmaals een bericht gestuurd. Dit werd binnen 5 minuten beantwoord en doorgestuurd naar de juiste afdeling. Ik heb de deur in mogen leveren bij het verkooppunt en mijn geld terug gekregen.
Bij de Gamma voor nog geen 20.00 euro een lamellenhor gekocht. Bij het monteren scheurde een bevestigingsstrip in tweeën. Foto's en mailtjes konden bruynzeel niet overhalen tot het verlenen van garantie/service daar we de aankoopbon niet konden tonen. Strip gekocht in webshop voor 3.90 + 3.50 verzendkosten. Garantie prima maar dan wel je bonnetje twee jaar bewaren voor zo'n flut horretje. Bruynzeel! Nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid