facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brunott

Brunott
"Al een ruime eeuw maakt Brunott Juwelier deel uit van het Rotterdamse straatbeeld. Generaties Rotterdammerts groeiden op met het arsenaal horloges, sieraden en trouwringen van ons hechte familiebedrijf. Nog altijd gehamerd op service, betrouwbaarheid en kwaliteit, heeft Brunott Juwelier zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot divers, duurzaam en dynamisch. Net als de stad zelf."
Adres: Oude Binnenweg 45 , Rotterdam 3012 JA, NL
Telefoonnummer: 010 411 6615
Stad: Rotterdam
Route: Oude Binnenweg 45
Postcode: 3012 JA


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:30
Zondag: 13:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: brunott juwelier capelle aan den ijssel, juwelier rotterdam centrum, juwelier rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cuplé Cuplé 60 meter
Monki Monki 71 meter
Miss Coquines Miss Coquines 82 meter
Stijl by Anilcar Stijl by Anilcar 108 meter Super vriendelijke eigenaar. Heeft mij ontzettend goed geholpen met m'n zoektocht naa...
H&M H&M 140 meter
Talking French Talking French 141 meter
Superdry Store Superdry Store 149 meter Supernette winkel..alles super strak geordend. Heel goed en aardig geholpen door twee...
Sharbat Gems Sharbat Gems 169 meter
Grooot Grooot 188 meter warm welkom geheten door de voorzitter en penningmeester. Mooie grote vereniging.
Christiani Bijoux Christiani Bijoux 191 meter
Forever Sale Forever Sale 193 meter Ga ik zeker vaker naar toe
Claire's Claire's 194 meter
River Island River Island 199 meter Leuk shoppen. Alleen niet mijn stijl van kleding. Klantvriendelijk personeel niet all...
Roush Roush 201 meter
Rich Rich 210 meter
Vero Moda Vero Moda 224 meter
Recensies
Kinderarmbandje te klein aangekocht door verkeerd advies voor 37 euro. Gegraveerde naam voor 15 euro extra niet in het midden gezet, maar dat zag ik later na de reparatie van 15 euro om het groter te maken. Er zou aan beide kanten 1cm bijkomen. Niet gebeurd, maar 1cm dus nog te klein. Klacht ingediend met foto’s, week geen reactie, daarna klantonvriendelijk telefoontje. Zou allemaal aangepast kunnen worden voor 45 euro. Gevraagd of zij de klacht aan de leidinggevende door wilde geven. Niets meer van gehoord. Mijn man is vandaag langs de juwelier geweest en wederom klantonvriendelijk behandeld. Hij is uiteindelijk gewoon maar weggegaan. We hebben het hier over een zilveren plaatarmbandje. Deze wordt via internet verkocht met naam voor 35 euro. Je zou toch van een gerenommeerde juwelier mogen verwachten dat zij: a de juiste maat voor een armbandje weten, ze een naam in het midden van het plaatje kunnen graveren, en een klant als klant willen behouden? Deze klant voelt zich bekocht door deze juwelier. Datum van ervaring: 31 oktober 2022
Ik heb onlangs een ring bij hen gekocht. ik was zeer tevreden over de verkoopster in de winkel Amber. De verkoopster was zeer hartelijk en nam echt de tijd om mij goed te helpen. Zij heeft mij zeer goed geholpen met de maken van de keus voor de kleurcombinatie van de ring. Daarnaast heeft ze ook geholpen met de maat van de ring. Ik heb vaak ringen die draaien als ik ze draag. Dit is niet handig met een steen op de ring. De verkoopster kwam met het idee om de ging op een maat tussen twee maten in te maken. Hierdoor zit de ring perfect om mijn vinger.
Allereerst wat een mooie winkel en wat een super goede service en klantvriendelijkheid! Het voelt als thuis komen, koffie staat altijd klaar en ze weten waar ze over praten, en proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen! Daarom geef ik ze 5 sterren, als ik er meer had kunnen geven, had ik dat gedaan! Ik ga er graag snel weer naar toe. Al is het alleen voor die super lieve mensen die daar werken!!
Dikke klacht. Mijn dochter ging iets voor mij halen hier en werd bizar schofterig geholpen. Jammer dat zo’n juwelier zo met zijn klanten omgaat. Jullie moeten je schamen!!!!!!
Diamanten ring laten verkleinen bij Brunott. Na het bericht dat ik hem kon ophalen zag ik dat de goudsmid hem gereinigd had. Ik wist niet wat ik zag, zo mooi! Als nieuw! Wat een verrassing! Bedankt..
Online een Seiko duikhorloge besteld. Mooie korting door aanmelden op de nieuwsbrief. Vervolgens pakket ontvangen dat als kado was ingepakt compleet met strik. Verder zat er nog een handgeschreven briefje van het Team Capelle om te gelukwensen met het horloge. Mooi gebaar en geeft een persoonlijke touch. Top service!
Super service, wij hadden wat goud uit een erfenis, nieuwe sieraden van laten maken. In een woord Top en speciale dank naar medewerkster Vera.
Super blij met me kerstcadeau hij moest alleen even op maat gemaakt worden maar was zo gebeurt en super lief en ervaren personeel!
Een paar maanden geleden een paar oorknopjes gekocht, toen dacht ik al "wat een superservice hier." Nu een bijpassende armband online besteld en de volgende dag opgehaald in Rotterdam . Weer geweldig geholpen, barista voor de deur, mooi verpakte armband en nog een eigen fles cava mee. Ondanks alle maatregelen toch een fijne ervaring.
Uitstekende service, klantvriendelijkheid en service staat hier op 1. Je wordt altijd prima geholpen, zelfs als je maar ook even wilt kijken of passen van een horloge. Heel blij met mijn aankoop. Tot snel weer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brunott met het openbaar vervoer


Rotterdam, Westblaak 90 meter
32
Rotterdam, Westblaak 160 meter
32
Rotterdam, Lijnbaan 180 meter
125
21
23
24
8
Rotterdam, Lijnbaan 190 meter
125
21
23
24
8
Rotterdam, Beurs 310 meter
12
125
21
23
24
8
A
B
C

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid