facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brunia Watersport

Adres: 9 Spijk Weg, 8256 RJ Biddinghuizen
Telefoonnummer: +31321331203
Stad: Biddinghuizen
Route: 9 Spijk Weg
Postcode: 8256 RJ



op zoek naar gerelateerd: Brunia watersport occasion
Recensies
Goede service, aardige mensen.
Ik kan niks anders dan 5 sterren geven. Anderhalf jaar geleden hier een boot aangeschaft en sinds dien niets meer dan goede service ervaren. Echt het gevoel dat ik hier als klant koning ben.
Fijne zaak waar je zéér prettig wordt geholpen. Je kunt ook makkelijk je boot op laten slaan en laten onderhouden.
Hier een 2e hands sloep met bbm en trailer gekocht. Zeer druk bedrijf, om in contact te komen is soms lastig. Gedegen kennis, goede uitleg gehad. Sleutel aangetekend nagestuurd, top.
Goede en nette service!
Biddinghuizen. Bij Elburg gezellig dorp veel watersport. Fijne en goede botenzaak Brunia watersport. Altijd vriendelijk geholpen.
Goede service, goede communicatie. Fijn bedrijf. Heb er boot gekocht en laat het onderhoud er uitvoeren.
Helder in wat er wel en niet mogelijk is. Geeft ook eerlijk aan als iets niet vervangen hoeft te worden. En neemt altijd contact op als er een onvoorziene kostenpost is. En zelfs dan is er nog is er te spreken over eventuele andere mogelijkheden.
Brunia staat altijd voor je klaar, met goed advies, hoge service. Bij mijn boot doet Brunia al jaren de jaarbeurten en de stalling. Met haal en brengservice. Uitstekend en heel prettig in de omgang.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid